Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Auray

Auray is een charmant, gastvrij klein stadje in het departement Morbihan in Bretagne. Stop een dagje in dit middeleeuwse stadje om de haven van Saint-Goustan en de omgeving te bezoeken. Wandelaars en nieuwsgierigen zijn van harte welkom op dit speelterrein tussen land en zee!

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Nieuw!
Carnac | Bretagne
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Auray, uw ideale vakantiebestemming!

Als u een weekendtrip naar Bretagne maakt of er deze zomer op een camping verblijft, nodigt Auray u uit om de haven van Saint-Goustan te komen bezoeken, een van de emblematische sites van de stad. Deze historische haven aan de rivier de Auray wordt omzoomd door kleurrijke huizen: een mooie plek voor een wandeling langs de kaden en een proeverij van zeevruchten, of gewoon om een glaasje te drinken op een terras.

Op vakantie op een van onze campings in de Morbihan deelt u onvergetelijke momenten met uw familie, met vrienden of met uw lief in Auray! Op onze luxe Sandaya-campings vindt u eersteklas voorzieningen zoals: wellnessruimtes, aquaparken, miniclubs en een horeca-aanbod dat aan uw verwachtingen voldoet tijdens uw campingverblijf in de Morbihan. Verlies geen tijd meer en kies snel de perfecte accommodatie voor uw vakantie in Bretagne!

Bezoek Auray met de hele familie

Auray in Bretagne is een perfecte combinatie van historische rijkdom, natuurschoon en activiteiten voor de hele familie, kortom: een ideale bestemming voor een gezellige familievakantie! In de nabijheid van uw Sandaya-camping in Auray kunnen uw kinderen profiteren van watersportactiviteiten zoals stand-up paddle of kajakken. Herstel uw contact met de natuur tijdens een uitstapje met de hele familie naar het eiland Gavrinis, gelegen aan de ingang van de golf van de Morbihan.

Dichtbij de stad vindt u ook recreatieparken met draaimolens, spelletjes en attracties, waar u tijdens een recreatieve middag ook heerlijk kunt picknicken. Maar dat is niet alles! Op vakantie bij Auray profiteert u van een camping met overdekt zwembad om hele dagen te zwemmen en van de glijbanen af te roetsjen. 's Avonds geniet u in uw geheel ingerichte cottage van welverdiende rust ...

Bezoek Auray met z'n tweetjes

Het leven is goed in Auray, zelfs voor een kort weekend met z'n tweetjes, u zult zich hier niet vervelen! Tijdens uw campingverblijf in de Morbihan nodigt de stad Auray u uit om de lokale gastronomie te komen proeven en de Ria d’Etel te voet, op de fiets of in een kajak te verkennen. U kunt per boot ook een leuke excursie maken naar het Île-aux-Moines.

Bovendien nodigt de romantische omgeving van uw stacaravan of kampeerplaats op uw Sandaya-camping in Bretagne u uit tot rust en sereniteit. Zo kunt u niet alleen helemaal ontkoppelen, maar ook onvergetelijke herinneringen maken samen. Voor nog meer romantiek is een wandeling langs de stranden bij zonsondergang natuurlijk perfect. Er is geen betere manier om het onderlinge contact te herstellen.

Camping Auray: onze tips voor een geslaagd verblijf

Reis door de maritieme geschiedenis van de regio via de tentoonstellingen over de traditionele scheepsbouw in het museum Maison de la Chaloupe.

Maak wandel- of fietstochten over de kustpaden voor prachtige uitzichten op de golf van de Morbihan.

Auray slaapt nooit. Het hele jaar door kunt u festivals en culturele evenementen in de stad bijwonen.

Stap in Auray op een boot voor een tocht door de golf van de Morbihan om naar de zeevogels en de omringende eilanden te kijken.

Bezienswaardigheden in de omgeving
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!