Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Cadaqués

In het noorden van Catalonië, aan de voet van Cap de Creus, ligt een charmant vissersstadje dat lange tijd een goed bewaard geheim bleef: Cadaqués, een van de zeldzame parels van de Costa Brava. Maak gebruik van uw campingvakantie in het noorden van Spanje en ontdek de landschappen die Dalí inspireerden.

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Pals | Catalonië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Cadaqués, uw ideale vakantiebestemming

Het is goed leven in Cadaqués. De stad dankt haar levenskunst aan haar maritieme verleden dat diep in haar cultuur verankerd zit, maar ook aan de buitengewone natuur die haar omgeeft. De sublieme kreken van Cap de Creus, waar de Pyreneeën zich in de Middellandse Zee storten, ruimen ter hoogte van Cadaqués plaats voor olijfgaarden. Precies op die plek, in Portlligat, woonde ooit een zekere Salvador Dalí ...

Enkele minuten verderop biedt uw camping in Catalonië u een bevoorrechte locatie om heerlijk op adem te komen tijdens een vakantie aan zee. Geniet een weekend of langer van het comfort van een volledig ingerichte chalet of stacaravan, en kom helemaal tot rust op het tempo van de Spaanse zon. Diehards van het camping-gebeuren kunnen uiteraard op een van onze boomrijke kampeerplaatsen terecht. Waar wacht u nog op om uw koffers te pakken?

Bezoek Cadaqués met de hele familie

In Cadaqués aan de Catalaanse kust kunt u vast niet weerstaan aan de lokroep van het kristalheldere water. Bent u op vakantie met uw kroost, dan zijn de stranden van Es Llaner Gran en Es Llaner Petit uw beste keuze. Met hun heldere en ondiepe water trekken ze heel wat families aan.

Zin in een tochtje op zee? Huur een kajak op het strand van El Ros en vaar naar Es Cucurucuc, het eilandje dat Dalí talloze malen op zijn schilderijen vereeuwigde. Uw verblijf in Cadaqués is ook een gedroomde kans om het bijzondere museum van deze artiest te bezoeken. Het Casa-Museu Salvador Dalí bleef na de dood van de schilder onaangeroerd.

Bezoek Cadaqués met z’n tweetjes

De kasseistraatjes, de hagelwitte huisjes, de met bloemen versierde gevels en de vele artisanale winkeltjes maken van Cadaqués een gedroomde locatie om met zijn tweetjes rond te struinen. Genieten van bijzondere momenten doet u hier op elk uur van de dag: op het terras van een restaurant bij de haven, bij een verborgen kreek die over het turkooisblauwe water uitkijkt, of in een van de kunstgalerijen in het oude stadscentrum.

Maar Cadaqués heeft nog meer moois te bieden. Ten noorden van de stad doemen de rotsen van Cap de Creus op die hoog boven de zee uit torenen. Naar het schijnt liggen de mooiste kreken van de Costa Brava hier verborgen!

Camping Cadaqués: onze tips voor een geslaagd verblijf

Geniet bij de Santa María-kerk van het uitzicht over de baai van Cadaqués!

Maak voor eens en altijd uit welk strand het mooist is: Cala Portaló, Cala Jugadora of Cala Culleró!

Maak een boottocht en bewonder de kliffen van Cap de Creus van op zee!

Ga in de straatjes van de oude stad op zoek naar het beste ijssalon van Cadaqués.

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!