Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Annecy

Trekken de weidse landschappen van de Alpen u aan? Dan is Annecy, tussen het meer en de bergen, de geknipte bestemming voor uw volgende campingvakantie. Met zijn kanalen die door de oude binnenstad meanderen – vandaar de bijnaam ‘het Venetië van de Alpen’ – weet Annecy iedereen te bekoren. Wandelroutes, culturele hotspots, gastronomie en buitenactiviteiten: er is voor elk wat wils. Volg de gids!

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Doussard | Auvergne-Rhône-Alpes
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Annecy, uw ideale vakantiebestemming!

Het aanbod aan buitenactiviteiten is sowieso fantastisch in de Haute-Savoie maar Annecy heeft door zijn bevoorrechte ligging tussen het meer en de bergen een streepje voor. Tijdens een parapentevlucht, een boottocht op het beroemde meer of een tocht over de wandelroutes kijkt u dan ook uw ogen uit. Annecy heeft bovendien een rijk cultureel erfgoed en een heerlijke keuken. Het ontdekken waard! 

Het activiteiten- en dienstenaanbod op uw Sandaya-camping zorgt tijdens uw rijk gevulde vakantie in Annecy voor de kers op de taart. De hele familie geniet volop: sportwedstrijden, gratis kinderclubs, het waterpeelweide … Kiezen wordt niet eenvoudig! Maar misschien hoeft het ook niet … U bent toch op vakantie?!

Bezoek Annecy met de hele familie

Op het programma tijdens uw familievakantie: lachen, plezier maken en samen tijd doorbrengen! In het natuurreservaat  ‘Le Bout du Lac’ spotten uw kleine stappertjes beschermde vogels, reptielen en insecten. Ze steken er heel wat van op en vermaken zich ondertussen uitstekend. Ook kleine waterratten zijn aan het feest! Ze plonsen en spetteren in het meer dat het een lieve lust is en bouwen zandkastelen op het strand van Talloires. Deze vakantie kan niet meer stuk!

Uw Sandaya-camping vergeet uw oogappels niet. Dankzij de gratis kinderclubs en het aquapark hebben ze een eigen plekje om plezier te maken en nieuwe vrienden te ontmoeten. Daarna verzamelt de hele familie voor de avondanimatie die garant staat voor fantastische familiemomenten waar jong en oud van geniet.

Bezoek Annecy met z'n tweetjes

Voor een vakantie met zijn tweeën in een idyllisch kader moet u in Annecy zijn. Langs de kanalen flaneren en foto’s maken of met uw geliefde genieten van een cruise op het meer omringd door duizend tinten blauw: tortelduifjes zijn hier in de zevende hemel.

Romantiek met vaste grond onder de voeten is één ding, romantiek hoog in de lucht is nog heel wat anders! Vlieg samen met uw wederhelft met een parapente over Annecy en geniet van de mooiste uitzichten. Er hangt echt romantiek in de lucht in de Haute-Savoie en dat bevalt u ongetwijfeld …

Camping Annecy: onze tips voor een geslaagd verblijf

Fondue, tartiflette, ‘gâteau de Savoie’: een festival van hartige en zoete aroma’s dat u het water in de mond doet lopen!

Het middeleeuwse kasteel van Menthon-Saint-Bernard komt u vast bekend voor: naar verluidt haalde Walt Disney hier zijn inspiratie voor het kasteel van Doornroosje!

Volg de fietsroute rond het meer en ontdek de omgeving tot in de verste uithoeken!

Kunt u wel wat verkoeling gebruiken? Volg dan het wandelpad langs de Chéran: een route voor doorgewinterde wandelaars die echt de moeite waard is.

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!