Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Optie Vrijheid: gratis annuleren! Meer weten?

Invasiestranden

Duik de geschiedenis in tijdens uw campingvakantie in Normandië! De beroemde invasiestranden langsheen de Kanaalkust waar de grootste veldslag uit de Tweede Wereldoorlog plaatsvond, spreken tot ieders verbeelding. Maak kennis met dit openluchtmuseum tijdens een onvergetelijke ontdekkingstocht!
Invasiestranden : reserveer uw verblijf

De invasiestranden, een niet te missen hotspot tijdens uw vakantie!

Mis deze zomer uw afspraak met de geschiedenis niet tijdens uw campingvakantie in Normandië! De strandcabines in belle-époquestijl, de 19de-eeuwse villa’s met uitzicht op het Kanaal en de beroemde invasiestranden bepalen het decor van al uw uitstapjes aan zee.

Ter plaatse vult u uw longen met gezonde zeelucht terwijl u samen met uw familie aan een heleboel leuke activiteiten deelneemt: boogschieten, pingpong, klimmen, sporten op de multisportterreinen … En dan vergeten we de gratis kinderclubs voor onze kleine campinggasten nog! Hartje zomer gaat er niets boven een zwempartij in het grote verwarmde aquapark van de camping met zijn waterglijbanen. ’s Avonds geniet u van het comfort van uw stacaravan of de rust van uw kampeerplaats, en na een prinsheerlijke nacht wacht u alweer een spannende dag op de invasiestranden langsheen het Kanaal!

Bezoek de invasiestranden met de hele familie

U dacht dat een familievakantie niet te combineren is met een bezoek aan de invasiestranden? Tuurlijk wel! Heel wat musea en herdenkingssites hebben hun programma aan de jongsten aangepast: zo wordt een bezoek een ludieke én leerrijke ervaring!

Breng eerst een bezoek aan het Juno Beach Center in Courseulles-sur-Mer en zet daarna koers naar Arromanches-les-Bains met zijn 360°-bioscoop die u helemaal onderdompelt in de geschiedenis. Een buitengewone ervaring! Waag u tot slot in Saint-Côme-du-Mont aan een levensechte ‘D-Day Experience’ en kruip in de huid van een parachutist op missie.

Bezoek de invasiestranden met z'n tweetjes

Op de Normandische invasiestranden herinneren talloze overblijfselen aan D-day, zowel in de openlucht als in de talloze musea langsheen de kust. Zin om ze samen met uw geliefde te ontdekken? Vanaf de camping stellen wij u het volgende programma voor!

Neem eerst een kijkje op Sword Beach, waar de 70e verjaardag van D-day werd herdacht. Op Juno Beach vindt u vervolgens het museum dat aan de Canadese soldaten gewijd is. Op de uiterste punt van de Calvados tot slot moet u beslist een bezoek brengen aan de Amerikaanse begraafplaats in Colleville-sur-Mer en het ‘Musée Mémorial d’Omaha Beach’, twee niet te missen hotspots in Normandië!

Camping Invasiestranden: onze tips voor een geslaagd verblijf

Maakt u een ommetje via Utah Beach? U kunt er een authentieke Amerikaanse bommenwerper bewonderen!

Bezoek het emblematische Pointe du Hoc, waar ooit zwaar slag werd geleverd, en geniet van het spectaculaire uitzicht over het Kanaal!

Neem tussen twee bezoeken door de tijd om het landschap te bewonderen: hier haalden de grote impressionistische schilders hun inspiratie vandaan!

U krijgt er niet genoeg van? Zet koers naar Caen en bezoek het beroemde Mémorial, een van de favoriete musea van de Fransen!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Invasiestranden, reserveer uw verblijf!

Saint-Aubin-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!