Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping L'Estartit

L’Estartit – ooit een vissersdorp maar nu een badplaats – heeft nog niets van zijn oude charme verloren. Maak tijdens uw campingverblijf aan de Costa Brava kennis met dit ongerepte stukje Catalonië waar de zee en de bergen elkaar ontmoeten. Het avontuur wenkt!

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Pals | Catalonië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

L’Estartit, uw ideale vakantiebestemming!

U vindt het Catalaanse dorpje L’Estartit in het hart van het natuurpark van Montgrí, de Medes-eilanden en Baix Ter. Daarmee is het ideaal gelegen voor diverse activiteiten aan zee. Fietstochten langsheen de stranden, wandelingen naar het kasteel van Montgrí en bootexcursies naar de Medes-eilanden: iedereen vindt hier zijn gading! Uw vakantie in Spanje heeft heel wat moois voor u in petto …

Na een rijk gevulde dag in L’Estartit kunt u terecht op onze Sandaya-camping aan de Costa Brava voor een prinsheerlijk verblijf. Plof uw koffers neer in een van onze cottages of lodge-tenten en doe alsof u thuis bent. Wilt u zich zo dicht mogelijk bij de natuur voelen en de dagelijkse sleur doorbreken? Kies dan voor een authentieke kampeerplaats in de schaduw van de pijnbomen. Ter plaatse geniet u van een relaxte pauze bij de zwembaden van het aquapark, leeft u zich uit op de sportvelden in de openlucht of verwent u zichzelf met een etentje in het restaurant van de camping. Het doel? Met volle teugen van uw vakantie genieten!

Bezoek L’Estartit met de hele familie

De kids staan vast versteld van het prachtige landschap, zelfs als ze al eerder aan de Costa Brava waren. De stralende zon en het ongewoon heldere water lokken hen meteen naar het strand van L’Estartit, pal tegenover de schitterende Medes-eilanden.

U houdt vooral van rust en ongerepte natuur? Kies dan het strand van Els Griells nabij het natuurreservaat Ter Vell: ideaal om met de familie een initiatie in diverse watersporten te volgen en in het kristalheldere water van de Middellandse Zee te snorkelen!

Bezoek L’Estartit met z'n tweetjes

Een van de belangrijkste troeven van L’Estartit is het ongelooflijke uitzicht op de Medes-eilanden die slechts 1 km voor de kust liggen. Deze beschermde en ongerepte archipel in de Middellandse Zee leent zich uitstekend tot een romantisch uitje!

In de haven van L’Estartit bieden heel wat boten u aan om de trossen los te gooien en van een boottocht op zee of een duiksessie te genieten. Zo krijgt u niet alleen de zowat 130 vissoorten te zien die de onderwaterwereld in deze contreien bevolken, maar ook de indrukwekkende rode koraalgrotten. Sportievelingen kunnen bovendien in een kano naar de archipel varen om er naar hartenlust van te genieten!

Camping L'Estartit: onze tips voor een geslaagd verblijf

Het mooiste uitzicht op de kust? Daarvoor moet u naar het kasteel van Montgrí: ongeveer een uur wandelen!

‘s Zomers verloopt het leven aan de Costa Brava op het ritme van de feesten, festivals en concerten in de dorpen: pik zelf ook een event mee tijdens uw vakantie!

Wilt u graag meer weten over de landschappen om u heen? Op dan naar het Museum van de Middellandse Zee in Torroella de Montgrí!

In de omgeving van L’Estartit vindt u tal van prachtige middeleeuwse dorpen die u terugvoeren in de tijd. Het elegantste van allemaal? Pals!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!