Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Pornichet

Op de oostelijke punt van de schitterende baai van La Baule vindt u Pornichet, een badplaats die de geneugten van het platteland en de kust weet te verenigen. Met 3 stranden waarop zandstroken en kliffen elkaar afwisselen, een handvol belle-époquevilla’s en een aantal verrukkelijke eethuisjes voldoet Pornichet aan alle voorwaarden om u tot een idyllisch uitstapje in de Loire-Atlantique te verleiden!

Campings in de buurt

3 camping(s) gevonden
La Barre-de-Monts | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Assérac | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Noirmoutier-en-l'Île | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Pornichet, uw ideale vakantiebestemming!

Pornichet, een badplaats tussen de immense baai van La Baule en de haven van Saint-Nazaire, is bekend om zijn schitterende villa’s. Tijdens uw campingvakantie op het schiereiland van Guérande kunt u er terecht voor een brede waaier van activiteiten. Zowel het groene platteland, dat heel wat architecturale parels verbergt, als de prachtige kust weten u ongetwijfeld te charmeren. In Pornichet kijken we met ongeduld uit naar uw komst!

Accommodatie vindt u op onze camping in de Loire-Atlantique met een ruime keuze aan comfortabele cottages en kampeerplaatsen voor uw tent, caravan of camper. Uw vakantie bij de oceaan nabij Pornichet belooft een verkwikkende en ontspannende ervaring te worden! Hebt u even genoeg van de zee, geniet dan van de zwembaden en glijbanen in het aquapark van de camping. En niet alleen in het water valt pret te beleven. Wat dacht u van een partijtje petanque, voetbal of volleybal? Of liever een fietstocht? Alles kan!

Bezoek Pornichet met de hele familie

Net als heel wat andere badplaatsen op het schiereiland van Guérande is Pornichet een topbestemming voor een familievakantie. Dankzij de zeilclubs, zandstranden, watersportactiviteiten en prachtige wandel- en fietsroutes hebben de kids op vakantie de tijd van hun leven. Ontdek gauw onze topactiviteiten voor de hele familie in Pornichet!

Zet gewapend met handdoek en badpak koers naar de 3 stranden! Op dat van Les Libraires hebt u een subliem uitzicht over de baai van La Baule. Het strand van Bonne Source is een paradijs voor skimboarders en wie wil leren zeilen moet naar het strand van Sainte-Marguerite. En nu u toch in de Loire-Atlantique bent, moet u beslist de tijd nemen voor een initiatie voetvissen op de landtong van Bé!

Bezoek Pornichet met z'n tweetjes

Ontdekt u graag mooie plekjes aan de kust en geniet u van een weekendje weg of een langer verblijf met uw geliefde in de Loire-Atlantique? Neem dan zeker een kijkje in Pornichet. Zowel in de badplaats zelf als bij de oceaan wachten u tal van mooie verrassingen. Niet te missen zijn de prachtige 19e-eeuwse villa’s in de Sainte Marguerite-wijk: onmogelijk te zeggen welke de mooiste is! Flaneer met zijn tweetjes door de straten of kies voor een door de stad georganiseerd bezoek. De gids vertelt u honderduit over al deze villa’s!

Neem daarna de kustroute langs de oceaan die Pornichet met Saint-Nazaire verbindt en geniet met volle teugen van het uitzicht over de stranden, kliffen en kreken in dit stukje paradijs. U vindt vast de perfecte plek voor een picknick bij het water!

Camping Pornichet: onze tips voor een geslaagd verblijf

Vertrek niet zonder de muskaatwijn van ‘Le Bidule’ te proeven, een wijnhuis waar Pornichet prat op gaat sinds … 1947!

Kies rond lunchtijd een tafeltje uit op het terras van het restaurant in de jachthaven: ideaal om het schouwspel van de binnenlopende boten gade te slaan!

Voel u een echte vip terwijl u van een cocktail nipt op het terras van het Château des Tourelles, een 4-sterrenzaak pal aan zee!

Hou even halt bij de landtong van Congrigoux: u hebt er een schitterend uitzicht op maar liefst 2 stranden!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!