Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Assérac

Wat maakt een campingvakantie in Assérac zo bijzonder? Zwemmen in het warmste water van heel Bretagne, paardrijden langsheen de kust, in een aak het moerasland van Brière verkennen … Prachtige ervaringen om nooit meer te vergeten!

Camping Assérac, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Assérac | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Assérac, uw ideale vakantiebestemming!

Assérac, ten noorden van het schiereiland Guérande, vormt de grens tussen de Loire Atlantique en de Morbihan. Deze prachtige bestemming te midden van dennenbossen, moerasland en oceaanstranden is een droomplek voor wie van ongerepte landschappen houdt. Vlakbij vindt u Guérande, La Baule en de golf van Morbihan: stuk voor stuk charmante plekjes. Klaar om te vertrekken?

We verwelkomen u op de kust in een mooie, volledig ingerichte stacaravan of op een kampeerplaats met uitzicht. Waar wilt u na uw ontbijt op het terras naartoe? Naar het nabijgelegen strand, de verwarmde zwembaden van het aquapark, de sportterreinen of de spa? Op uw Sandaya-camping kan het allemaal!

Bezoek Assérac met de hele familie

In Assérac is de oceaan het favoriete speelterrein van de kids! Deze mooie badplaats kan prat gaan op één van de warmste stranden van Zuid-Bretagne: dat van Pont-Mahé. Het kreeg terecht de bijnaam ‘de kleine Middellandse Zee’! Dit zachtjes aflopende strand met zijn ondiepe water is ideaal voor een zwempartijtje met de hele familie: de kids gaan nergens kopje-onder!

Dit paradijs voor boardsporters is ook een uitgelezen plek om een wedstrijd kitesurfen bij te wonen of gewoon van de mooiste acrobatieën te genieten. Het belooft een avontuurlijke vakantie te worden!

Bezoek Assérac met z'n tweetjes

Bent u toe aan een adempauze en een portie zuivere lucht? Droomt u van tochten door de vrije natuur? Welkom in Zuid-Bretagne! In Assérac laat u de drukte van elke dag moeiteloos achter u.

Sla het kustpad in dat langsheen de baai van Pont-Mahé en zijn duinen voert. Het brengt u naar de zoutpannen van de Mès waar het beroemde zout van Guérande wordt geoogst. Hier komt u er alles over te weten!

Maar Assérac heeft nog meer te bieden. Kent u het regionaal natuurpark van Brière dat door Natura 2000 beschermd is? Maak met zijn tweetjes een tocht door het ongerepte moerasland aan boord van een traditionele aak!

Camping Assérac: onze tips voor een geslaagd verblijf

Waan u een heuse ridder in het kasteel van Ranrouët waar de hele vakantie lang animatieactiviteiten worden georganiseerd!

Jodiumrijke, hartige of zoete hapjes: mis niets van al het lekkers uit Guérande, een uitgelezen bestemming voor fijnproevers!

Waag u aan de ‘pêche à pied’ (voetvissen) in La Turballe, een prima plek om mossels en palourdes te vangen!

Breng een bezoek aan het Ocearium in Le Croisic ten zuiden van Guérande: een ludiek uitstapje waar de hele familie van geniet!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!