Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Optie Vrijheid: gratis annuleren! Meer weten?

Regionaal Natuurpark van Brière

Moet u hoognodig even weg uit de drukte van de stad? Bent u toe aan een adempauze? Welkom op onze camping in het hart van het Regionaal Natuurpark van Brière! Verken de fascinerende landschappen op de fiets, te paard of aan boord van een aak en maak kennis met eeuwenoude tradities. Klaar voor het avontuur?
Regionaal Natuurpark van Brière : reserveer uw verblijf

Het Regionaal Natuurpark van Brière, een niet te missen hotspot tijdens uw vakantie!

Het Regionaal Natuurpark van Brière, op de grens van Zuid-Bretagne en de Loire-Atlantique, herbergt een kostbaar en zeldzaam ecosysteem. Dit schitterende park is na de Camargue het tweede grootste moerasgebied van Frankrijk. Met zijn wirwar van kanalen en vredige landschappen is dit heerlijke natuurgebied een ideale plek om tot rust te komen.

In het hart van dit uitgestrekte groengebied wacht u een uiterst comfortabel verblijf op een ideale locatie tussen het schiereiland van Guérande en de golf van Morbihan. Op uw Sandaya-camping vindt u kampeerplaatsen voor uw tent, caravan of camper, maar ook volledig ingerichte stacaravans met eigen terras. Viert u vakantie met de kids? Die zijn vast in de wolken met de waterglijbanen en de gratis miniclubs! Zelf geniet u met volle teugen van het nabijgelegen strand, onze sportterreinen, oceaanexcursies en allerlei culinaire hoogstandjes. Sandaya, da’s pas echt vakantie!

Bezoek het Regionaal Natuurpark van Brière met de hele familie

Van een ongewoon landschap gesproken! Trek er met de familie op uit en ontdek de talloze schatten van het Regionaal Natuurpark van Brière. Dat kan natuurlijk op heel wat manieren maar een tochtje in een koets vinden uw kleine campinggenoten vast het einde! Dankzij de zowat 700 km aan routes die voor paarden toegankelijk zijn, leert u het park tot in de kleinste uithoeken kennen.

Ga vervolgens als echte natuuronderzoekers op pad en spot van op de uitkijkposten in het natuurpark allerhande zeldzame vogels die zich in het riet en het veen tussen de kanalen verborgen houden. Geef uw ogen de kost!

Bezoek het Regionaal Natuurpark van Brière met z'n tweetjes

Niets romantischer dan een pittoreske tocht over de kanalen van Brière! Ga met zijn tweeën aan boord van een traditionele aak: het is de beste manier om tot in het hart van het park door te dringen. Geniet met volle teugen van de feeërieke landschappen en observeer de verbluffende fauna en flora. Een mens zou van minder gaan dromen!

Terug op de wal moet u beslist een kijkje nemen in Kerhinet, een verbazingwekkend dorp met ‘chaumières’, traditionele Bretonse huizen. In dit heuse openluchtmuseum lijkt de tijd te hebben stilgestaan!

Camping Regionaal Natuurpark van Brière: onze tips voor een geslaagd verblijf

Besluit uw avontuur met een bezoek aan het kasteel van Ranrouët en geniet van een schattenjacht of leer kruisboogschieten!

Wist u dat zowat overal in het park dolmens uit het neolithicum verscholen liggen? Aan u om ze te ontdekken!

Bent u een ervaren wandelaar? Kies de GRP® Tour de Brière, een route die rond het hele park loopt!

Krijgt u van al dat water zin in een zwempartij? Zet koers naar het zuiden: even verderop ligt de baai van La Baule!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Regionaal Natuurpark van Brière, reserveer uw verblijf!

Nieuw!
Assérac | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!