Camping met kinderboerderij : reserveer uw verblijf

Beste maatjes met de dieren van de kinderboerderij

Een camping met kinderboerderij is de ideale combinatie voor een verblijf in de natuur waarbij de hele familie aan zijn trekken komt: de kinderen dolgelukkig, dat ze zo dicht bij die schattige dieren mogen komen en de ouders natuurlijk helemaal vertederd! 

Op de kinderboerderij zijn onder andere de volgende dieren te vinden: kippen, konijnen, geiten, eenden, kalkoenen en pony’s leven er soms samen met meer exotische exemplaren zoals lama’s of wallaby’s, een neef van de kangoeroe, bijvoorbeeld! Verrassing en verwondering maken altijd deel uit van uw vakantie met de familie bij Sandaya.   

Uw kleine koters gaan de dieren niet alleen bekijken, ze mogen ze ook verzorgen onder begeleiding van animatoren! Voorgestelde activiteiten zijn onder andere, het voeren van de dieren, inclusief de schattige jonkies (!), de dieren verzorgen, ze borstelen en er zelfs mee op pad gaan. Campings met kinderboerderij, helemaal te gek! 

Onze tips en ideeën voor een schitterende campingvakantie

Een camping met kinderboerderij biedt kinderen de kans om de diversiteit te ontdekken van het dierenrijk in Frankrijk en elders. Let op, het bezoek wordt afgesloten met een quiz!

Caramel, Plume, Noisette of Praline, de namen van de dieren van de kinderboerderij zijn allemaal even grappig. Welke zal het meest in de smaak vallen bij uw kleine kampeerders?

Een ontmoeting tussen kinderen en dieren heeft iets ontroerends en schattigs. Vergeet uw fototoestel niet mee te nemen om deze gelukkige momenten vast te leggen!

De lama is een ondeugend beest uit Zuid-Amerika. Zorg ervoor dat hij niet boos wordt, anders kan hij wel eens gaan spugen! Jakkie!

Camping met kinderboerderij, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Saint-Just-Luzac | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis