Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping L’Épine

Het eiland Noirmoutier is een paradijselijk eiland: een mild klimaat, zandstranden, mooie dorpjes waar de charme vanaf straalt en volop activiteiten in de buitenlucht ... en dat alles op een steenworp afstand van het vasteland. U zult van dit alles kunnen genieten tijdens uw verblijf in L'Épine, in het westen van het eiland, tussen zoutpannen en oceaan. Klaar voor een uitstapje naar een onvergetelijk stukje Vendée? 

Camping L’Épine, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Nieuw!
L’Épine | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

L’Épine, uw ideale vakantiebestemming!

Ga op vakantie in het mooie Noirmoutier in de Vendée, naar L'Épine, uw zomerse pied-à-terre. Net als de naburige plaatsen Barbâtre en Noirmoutier-en-l’Île, die u misschien al eens bezocht hebt, treft u hier een ongerepte natuurlijke omgeving aan tussen de zoutpannen en de oceaan. Dat is dan ook een van de redenen van het succes ervan bij families en stellen die er nieuwe energie komen zoeken. En hoe kunt u nee zeggen tegen een vakantie aan de oceaan die ruikt naar mimosa, zeelucht en pijnbomen? 

Op een Sandaya-camping weet u zeker dat alle voorwaarden verenigd zijn voor een geslaagd verblijf! Al uw wensen worden vervuld dankzij de aquaparken met verwarmd zwembad, de klassieke en bijzondere accommodaties, de activiteiten en voorzieningen ter plaatse. Het beste van de camping vindt u bij Sandaya! 

Bezoek L’Épine met de hele familie

De activiteit voor de hele familie op Noirmoutier waar kleine en grote kinderen dol op zijn? Vissen te voet! Ga, uitgerust met laarzen en schepnetten naar een van de stranden van L'Épine voor deze activiteit in de buitenlucht, waarbij uw kinderen leren om de natuur te observeren en te respecteren. Een mooie manier om al spelend te leren! 

En hoe ziet de rest van uw vakantie met de hele familie in de Vendée eruit? Dat mag u helemaal zelf bepalen! Een bezoek aan de zoutpannen om alles te weten te komen over het witte goud, een tochtje met het kleine treintje of de hippobus, een boottocht, de Passage du Gois oversteken bij laagwater (goed de getijdenkalender raadplegen), u zult ongetwijfeld uw geluk vinden tussen de talrijke activiteiten die mogelijk zijn op dit charmante stukje land! 

Bezoek L’Épine met z'n tweetjes

Zodra u voet zet op Noirmoutier begint een heerlijk luie vakantie met uw lief! Verliefden vinden hier altijd DE perfecte plek voor hun sprookjesvakantie samen, met keuze uit zo'n 25 stranden en kreken. 

"Quand on partait de bon matin, quand on partait sur les chemins à bicyclette ...": dit nummer van Yves Montand begeleidt uw vakantie met uw lief op het mimosaeiland. Want de beste manier om het eiland te verkennen, is op de fiets! Tijdens een tocht met uw lief over een van de vele fietspaden krijgt u om elke bocht de prachtigste vergezichten voorgeschoteld, van de zoutpannen tot de zandstranden via kenmerkende dorpen waar de charme vanaf straalt. 

Camping L’Épine: onze tips voor een geslaagd verblijf

Noirmoutier in de lente is niet hetzelfde als in de herfst of de zomer: elke seizoen schept hier zijn eigen sfeer. Dat is een perfecte reden om er vaker te komen!

Het is onmogelijk om over Noirmoutier te praten zonder de Passage du Gois te noemen, een weg die met de getijden verdwijnt en weer verschijnt. Een uitzonderlijk natuurlijk fenomeen dat u ten minste één keer gezien moet hebben!

En als het geen mooi weer is: geen paniek! Er zijn ook ideale activiteiten als het regent: musea, shows of een pauze om een van de heerlijke regionale specialiteiten te proeven. Dat telt ook als activiteit!

Wist u dit? De Bonnotte-aardappelen die op het eiland geteeld worden, zijn een van de smaakvolste aardappelsoorten ter wereld. Vergeet ze niet te proeven, op allerlei manieren bereid!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!