Camping Rochefort (België)

Zin om Wallonië te leren kennen tijdens uw campingvakantie bij Sandaya? Te midden van heuvels en valleien ligt Rochefort op u te wachten! Van het gravenkasteel hoog op de rotsen tot de grotten diep onder de grond: deze plek heeft heel wat bijzonders te bieden voor een vakantie met of zonder kinderen.

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Tellin | Wallonië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Rochefort, uw ideale vakantiebestemming!

Wie droomt van een campingverblijf te midden van de natuur, wordt door Sandaya op zijn wenken bediend in Wallonië. Op de grens van de Ardennen en de Famenne heet Rochefort u hartelijk welkom op een campingvakantie in het teken van rust en ontspanning. Wordt het een tent, een cottage of een chalet? Aan u de keuze!

Zowel in Rochefort als op uw Sandaya-camping valt altijd wel wat te beleven! In deze uitgestrekte oase van groen krijgt u de kans om kennis te maken met diverse buitensporten: trektochten, klimmen, hengelen in de Lomme ... De kids zijn ongetwijfeld in de wolken met het verwarmde zwembad op de camping. En zitten ze even niet in het water, dan vermaken ze zich opperbest in de gratis kinderclubs van de camping samen met hun vriendjes. Zo krijgt u zelf de tijd om lekker te relaxen!

Bezoek Rochefort met de hele familie

U gaat deze zomer met uw kroost op campingvakantie naar Rochefort? Daar krijgt u geen spijt van! Rochefort is namelijk de stad van de beroemde grotten van Han, goed voor 3 sterren in de Michelingids. Bezoekt u het domein met uw familie, dan zijn er 3 dingen die u niet mag missen: de ondergrondse grotten zelf, maar ook het uitgestrekte dierenpark waar wolven, lynxen en beren in semi-vrijheid leven en tot slot ‘PréhistoHan’, een tentoonstelling over het leven in het neolithicum. U verveelt zich geen minuut!

Krijgt u er maar niet genoeg van? Afspraak in het Archéoparc van Rochefort dat u naar de tijd van de Galliërs terugvoert! Van een avontuurlijk dagje gesproken …

Bezoek Rochefort met z'n tweetjes

Rochefort is bekend vanwege zijn gravenkasteel en trappistenbieren. Houdt u van geschiedenis en lekker eten, dan is dit de ideale plek voor een romantisch uitje!

Vanaf uw camping fietst u in geen tijd naar deze Waalse stad en al gauw ziet u de overblijfselen van het kasteel in de verte verschijnen. De donjon en de omwallingen van het voormalige fort nodigen uit tot een bezoek: nog even volhouden en u bent er! Daarna bent u vast aan een biertje toe. Geniet in de stad van een van de drie lokale trappistenbieren. Ze worden gebrouwen in de Saint Rémy-abdij van Rochefort en vallen steevast in de smaak!

Camping Rochefort (België): onze tips voor een geslaagd verblijf

U houdt van fietsen? Neem de RAVel 150-fietsroute langsheen de Lesse die van Jemelle naar Houyet voert!

Elk jaar vindt in de maand mei het Internationaal Lachfestival plaats. Zorg dat u erbij bent!

U reist met jonge kinderen? Ze vinden het vast heerlijk om de stad te verkennen zonder zich moe te maken … aan boord van een treintje!

Bezoek het kasteel van Lavaux Sainte-Anne nabij Rochefort en ontdek het park. U loopt er misschien wel een damhert tegen het lijf!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!