Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Verblijf 2020: grijp uw kans vóór 31/12! Meer weten?

Camping Rochefort (België)

Breng uw campingvakantie door in het hart van de Belgische Ardennen en bezoek Rochefort, de middeleeuwse stad die nog steeds door de ruïnes van het oude gravenkasteel wordt gedomineerd. Rochefort ligt in de provincie Namen in het Waals Gewest en is een van de best bewaarde geheimen van België met een verrassend erfgoed en een schitterende natuur. Campinggasten groot en klein: op naar Rochefort!

Camping Rochefort (België): reserveer uw verblijf

Reserveer een plekje op de camping nabij Rochefort in België

Droomt u van een campingvakantie te midden van het groen, in een streek waar de natuur heer en meester is en waar u elke dag een nieuw avontuur wacht? In België wordt u met open armen ontvangen! In Rochefort, aan de rand van de Famenne, nodigt uw Sandaya-familiecamping u uit om in uw tent, stacaravan of camper heerlijk tot rust te komen. Zowel in het hoogseizoen als in het laagseizoen geniet u van de rust van de geprivilegieerde groene setting. Uw camping op de oever van de rivier, te midden van de groene valleien van de Belgische Ardennen, is het vertrekpunt van talloze fiets- en wandelroutes die u met zijn tweeën of met de kinderen verkent. Wat gaat er boven een flinke portie zuivere lucht? Op de camping helpen de zwembaden, het multisportterrein en de tennisbanen u om de hele zomer lang in vorm te blijven. In Rochefort keert u terug in de tijd en verkent u de ruïnes van het middeleeuwse kasteel. Proef vervolgens de specialiteiten van de lokale keuken, vergezeld van het beroemde trappistenbier van de abdij van Rochefort, en wandel over de vredige oevers van de Lomme. Viert u vakantie met de kids? Maak dan zeker van uw campingvakantie in Rochefort gebruik om de Struisvogelboerderij van Doneu en het uitgestrekte Domein van Chevetogne te bezoeken!

Campingvakantie in de natuur

Uw campingvakantie in België is de ideale gelegenheid om weer voeling te krijgen met de natuur. Tijdens uw vakantie in Rochefort of elders in de provincie Namen komt u tot rust te midden van uitgestrekte valleien met tal van waterlopen en bossen. Maak gebruik van de fietsverhuurdienst op de camping om het Waalse platteland tot in de kleinste uithoeken te verkennen, de allermooiste uitkijkpunten te ontdekken en met de hele familie te picknicken in de natuur. Op uw Sandaya-camping kunt u kiezen uit tal van avontuurlijke buitenactiviteiten, zowel voor ervaren kampeerders als voor wie het campinggebeuren pas ontdekt. Het Belgische platteland is één groot speelterrein voor wie van de natuur houdt. Ontdek het met uw familie!

Bezoek aan de grotten van Han in Rochefort

Na een goede nachtrust onder het zeil van uw tent of in uw comfortabele stacaravan staat u alweer een avontuurlijke dag in Rochefort te wachten! Wat dacht u van een bezoek aan de grotten van Han op zoek naar de ondergrondse schatten van België? Al meer dan een eeuw zijn deze grotten opengesteld voor het publiek en in heel België staan ze bekend om hun uitzonderlijke schoonheid die door het verbluffende klank- en lichtspel nog iets extra’s krijgt. Bovendien is dit de enige Belgische bezienswaardigheid met 3 sterren in de Groene Michelingids! Vanaf uw Sandaya-camping brengt een honderd jaar oude tram u naar de ingang van de grotten die door de Lesse werden uitgeslepen. Reken op anderhalf uur voor het bezoek dat u door de vele mysterieuze grotzalen leidt. Zo hebt u nog tijd zat om met de hele familie een bezoek te brengen aan het museum Han 1900, de tentoonstelling PréhistoHan en het Wildpark waar de dieren in semivrijheid leven.

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Rochefort (België), reserveer uw verblijf!

Tellin | Wallonië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!