Camping Grotten van Han: reserveer uw verblijf

De grotten van Han, een niet te missen hotspot op uw vakantie!

Waag u, met of zonder kroost, aan een schitterende ontdekkingstocht door de grotten van Han-sur-Lesse, een unieke Belgische bezienswaardigheid met 3 sterren in de Groene Michelingids. Het domein, dat naast de grotten ook een museum, een dierenpark en een speleo-parcours herbergt, is beslist een omweg waard. Reken op een spectaculair bezoek, te beginnen bij de honderd jaar oude tram die u naar de ingang van de grot brengt!

Niet ver van de beroemde grotten heet uw Sandaya-camping u van harte welkom aan de voet van de Belgische Ardennen. De locatie op de oever van de rivier is ideaal voor wie aan rust toe is en de batterijen wil opladen! Zin in wat actie? De petanque- en tennisbaan wachten op u! Of verkiest u een partijtje beachvolley? Wie zin heeft in een verfrissende duik, kan terecht in het aquapark van de camping. Tot slot geniet u van een welverdiende nachtrust op uw schaduwrijke kampeerplaats of in uw volledig ingerichte stacaravan.

Bezoek de grotten van Han met de hele familie

Is België de bestemming van uw volgende familievakantie, dan mogen de grotten van Han in geen geval op het programma ontbreken. Intrige, avontuur en verrassende ontdekkingen: het domein heeft alles in huis om uw kleine rakkers te bekoren. Is uw kroost van het ondernemende type? Kies dan zeker voor het 600 meter lange speleo-parcours! Voor avonturiers vanaf 6 jaar.

Kiest u voor een klassiek bezoek, dan wacht u halfweg het parcours een mooie verrassing: de klank- en lichtshow ‘Origin’, een heuse reis door de tijd die dankzij allerhande spitstechnologie meer dan levensecht wordt. Een betoverende ervaring voor klein en groot!

Bezoek de grotten van Han met z'n tweetjes

Zin om met zijn tweeën nog wat verder te genieten van de magie van deze dag? Denk eraan dat uw toegangsticket ook geldig is voor de interactieve tentoonstelling PrehistoHan. Ontdek er de indrukwekkende collectie vondsten uit de Bronstijd die archeologen hier in de loop der jaren aantroffen.

Breng tot slot nog een bezoek aan het museum Han 1900 waar u aan de hand van diverse scènes het dagelijks leven uit die tijd herbeleeft. Heerlijk ontspannend!

Camping Grotten van Han: onze tips voor een geslaagd verblijf

Zet een 3D-bril op en ontdek de geheime galerijen van de grotten van Han in de interactieve bioscoopzaal PréhistoHan!

Vergeet niet om warme kleren mee te brengen: onder de grond bedraagt de temperatuur slechts 13°C!

Opgelet voor het beroemde kanonschot op het einde van het bezoek: indrukwekkend hoe het in de grot weergalmt!

Houdt u meer van de buitenlucht? Bezoek het grote dierenpark waar wolven, lynxen, vossen en bizons in semivrijheid leven!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Grotten van Han, reserveer uw verblijf!

Tellin | Wallonië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!