Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Namen

In de straten van Namen, de hoofdstad van het Waalse Gewest, maakt u op een paar minuten van uw Sandaya-camping een reis terug in de tijd. Zet met de auto of de trein, of aan het stuur van uw camper, koers naar deze oude middeleeuwse stad. U kunt er lekker eten, een historische wandeling maken, of kuieren langs de kaaien. Daar gaan we dan.

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Tellin | Wallonië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Namen, uw ideale vakantiebestemming in België!

Laat u met z’n tweetjes of met uw hele familie onderdompelen in de hartelijke sfeer van Namen. In de hoofdstad van Wallonië, op de samenvloeiing van de rivieren de Samber en de Maas, kunt u mooie wandel- en fietstochten maken. Langs de kaaien bewondert u de rode stenen van het Waalse parlementsgebouw, in de geplaveide steegjes vindt u allerhande musea, en boven op de Citadel geniet u van een adembenemend mooi uitzicht.

Terug op uw camping maken de leistenen daken plaats voor de grote dennen. Uw camping aan de voet van de Belgische Ardennen staat garant voor een heuse wellnesskuur, ver weg van de stad en de dagelijkse sleur. Sla uw tent op in volle natuur op een van de kampeerplaatsen van de camping. Verblijft u liever in een volledig uitgeruste stacaravan? Keuze te over: met terras, aan de rivier, voor 2, 4 of 6 vakantiegangers … De klant is koning bij Sandaya!

Bezoek Namen met de hele familie

Als u samen met de kinderen Namen gaat ontdekken, mag een bezoekje aan de Citadel, hoog op de indrukwekkende rots, niet ontbreken. In de loop van zijn 2000-jarige geschiedenis hebben de verschillende oorlogen en de tijd de Citadel heel wat geheimen opgeleverd die de fantasie van de kleine campinggasten alleen maar zullen aanwakkeren.

In de Citadel zijn liefst 4 ruimtes te ontdekken: het Gravenkasteel dat uit de middeleeuwen dateert, la Médiane, het fort dat uittorent boven de stad, het bezoekerscentrum Terra Nova en de Esplanade, waar u terechtkunt voor sportactiviteiten en allerhande animatie. Om uw bezoek in schoonheid af te sluiten, kunt u ook nog een deel van het ongelooflijke ondergrondse gangenstelsel van de Citadel bezoeken.

Bezoek Namen met z’n tweetjes

Uw camping in de buurt van Namen, op de samenvloeiing van de Maas en de Samber, is de ideale uitvalsbasis om boottochten te maken in de mooiste landschappen van België. In Namen is het op een zonovergoten dag nog eens zo genieten als u samen met uw geliefde het water op gaat.

In de jachthaven bieden verschillende maatschappijen excursies van een uur of langer aan. Vanaf het water ontdekt u Wépion, de hoofdstad van de aardbei, Dinant, of de drie sluizen van Namen, en ziet u de mooiste landschappen van het Land van de Hoge Maas voorbijglijden.

Camping Namen: onze tips voor een geslaagd verblijf

Geniet van het mooie weer en zet koers naar een van de 5 tuinen van de stad, waar het ook heerlijk picknicken is!

In een fietstaxi, met een segway, aan boord van een sloep of een zogenaamde ‘namourette’ … Namen ontdekken is synoniem met plezier!

Voor fijnproevers is het in het prachtige château de Namur rijkelijk tafelen met z’n tweetjes!

Terug op de camping kunt u een ontspannende duik nemen in het verwarmde zwembad om de mooie dag af te sluiten!

Bezienswaardigheden in de omgeving
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!