Camping Kasteel van Talmont: reserveer uw verblijf

Het kasteel van Talmont, een niet te missen hotspot tijdens uw vakantie!

De Vendée, een geprivilegieerde vakantieregio met tal van troeven, is een heerlijke bestemming voor een campingvakantie. Op onze Sandaya-camping bij de oceaan wacht u dan ook een verblijf uit de duizend, ideaal om diverse watersporten te beoefenen aan de Atlantische kust, heerlijke tochten te maken in de uitgestrekte dennenbossen en het historisch erfgoed te ontdekken dat de streek rijk is. Zo belandt u ongetwijfeld op het domein van het kasteel van Talmont! Klein en groot beleeft er het grootste plezier tijdens een middeleeuwse workshop, een begeleid bezoek of een episch spektakel.

Bij uw terugkeer op de camping geniet u van uw cottage met alle comfort of uw kampeerplaats onder de sterrenhemel. Het uitgestrekte aquapark, het sport- en ontspanningsaanbod, de gratis animatie en de vele kwaliteitsdiensten maken van uw vakantie in de Vendée een heus privilege!

Bezoek het kasteel van Talmont met de hele familie

Zijn de kids niet weg te slaan bij de waterglijbanen? Voor een bezoek aan het kasteel van Talmont maken ze graag een uitzondering! Uw bengels kunnen zich tot heuse ridders ontpoppen in dit kasteel dat heel wat boeiende verhalen te vertellen heeft, van de slotgrachten tot de donjons. Klaar voor een reis terug in de tijd?

De hele zomer kunt u op het kasteel terecht voor shows, animatie en middeleeuwse workshops. Woon met uw familie een riddertoernooi of een roofvogelshow bij of leer kruisboogschieten. U voelt zich helemaal in de middeleeuwen!

Bezoek het kasteel van Talmont met z'n tweetjes

Het kasteel van Talmont biedt een heleboel ludieke animatieactiviteiten aan, maar toch zijn niet alleen kinderen welkom. Wel integendeel! Een kleine tip: aarzel niet om een audiogids te huren. Zo krijgt u de meest intrigerende weetjes over de duizendjarige geschiedenis van het kasteel te horen!

Zin om uw ontdekkingstocht voort te zetten na uw bezoek aan het kasteel? Besluit uw romantische uitje dan op het schitterende strand van Le Veillon, een magische plek! Waarom fietst u er trouwens niet naartoe? Onderweg geniet u van de sublieme landschappen van het estuarium van Le Payré, het belangrijkste beschermde natuurgebied van de Vendée.

Camping Kasteel van Talmont: onze tips voor een geslaagd verblijf

Afgezien van de animatie heeft het kasteel van Talmont nog een bijzondere troef in huis: een escape game in de ondergrondse kerkers!

Bij het vallen van de avond verandert het kasteel in een theater: woon er met uw familie een prachtige avondvoorstelling bij!

De toegang tot het kasteel van Talmont is gratis, alleen de audiogids (facultatief) dient u te betalen: goed om weten!

Hebt u genoten van uw geschiedenisuitstapje? Zet uw ontdekkingstocht voort in het beroemde themapark ‘Puy du Fou’!

Camping Kasteel van Talmont, reserveer uw verblijf!

Talmont-Saint-Hilaire | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Er is iets misgegaan
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!