Camping Provincie Veronaprovincie Verona

Niemand zegt neen tegen een vakantie in Italië, toch? En al helemaal niet wie van plan is om vakantie te vieren in de provincie Verona! De culinaire hoogstandjes, de uitzonderlijke natuurparken, de typische charmante dorpen en de onnavolgbare sfeer die alleen maar als ‘la dolce vita’ te omschrijven valt, garanderen de geluksvogels die in dit stukje paradijs neerstrijken een droom van een Italiaanse vakantie.

Camping Provincie Veronaprovincie Verona, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Castelnuovo del Garda | Veneto
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

De provincie Verona, uw ideale vakantiebestemming!

De provincie Verona, in het westen van de regio Veneto, is een topbestemming om cultuur op te snuiven, uitstapjes te maken, te relaxen en lekker te eten. Een bezoek aan het mooie Verona, een cruise op het Gardameer, een tocht door het regionaal natuurpark van Lessinia, wijnproeverijen in de wijngaarden rond Verona … deze prachtige Italiaanse streek tussen het meer en de bergen slaagt er op duizend-en-één manieren in om uw hart (keer op keer) te veroveren.

Verblijft u op onze camping op de oever van het meer, dan ligt de hele provincie Verona aan uw voeten. Trek er dus op uit en maak heerlijke uitstapjes, te voet, op de fiets of met de auto. Er is namelijk voor elk wat wils: zowel sportievelingen als levensgenieters en families komen aan hun trekken. Bij uw terugkeer op de camping is het tijd om te genieten van het aquapark en het diensten- en infrastructuuraanbod ter plaatse. Zo krijgt uw toch al (bijna) perfecte verblijf een ideale finishing touch!

Bezoek de provincie Verona met de hele familie

Waar doet u elk kind – en al wie het in zijn hart gebleven is – een groot plezier mee? Met een dagje Gardaland natuurlijk! Neemt u uw familie mee naar dit attractiepark bij het Gardameer, dan kunt u er op rekenen dat iedereen zijn gading vindt: de dappersten reppen zich naar de roetsjbanen, de allerkleinsten gaan helemaal op in de betoverende wereld van hun favoriete helden, en grote broer en zus vergapen zich aan bekende Italiaanse monumenten en hotspots die met de beroemde legoblokjes nagebouwd zijn. Wauw!

Ook op de camping ontbreekt het uw kroost niet aan vertier. Dankzij de speelzaal, de speelweiden en de speciaal voor de kids bedachte animatie vervelen uw rakkers zich geen minuut. Wanneer de dag ten einde loopt, vragen ze maar één ding: “Morgen nog een keer, mam?” 

Bezoek de provincie Verona met z'n tweetjes

Bezoekt u met zijn tweeën Noord-Italië en meer in het bijzonder de provincie Verona? Uitstekend idee! Een romantischer bestemming is niet te vinden en aan activiteiten om met zijn tweeën van te genieten is geen gebrek. Wat dacht u van een wandeling door de weidse natuurparken of een fietstocht rond het Gardameer? Allebei ideaal om tegelijk te sporten en te genieten! Bezoekt u liever de typische dorpen in de omgeving? Sirmione en Riva del Garda op de oevers van het Gardameer weten u ongetwijfeld te bekoren!

Het is voor niemand een geheim: Italië staat bekend om zijn verrukkelijke zonovergoten keuken en uitmuntende wijnen. De provincie Verona is in dat opzicht geen uitzondering. Op de heuvels van Verona rijpen de druiven waarmee uitstekende wijnen worden gemaakt. Verliefde stellen met een neus voor goede wijn willen die beslist ontdekken: Bardolino, Valpolicella, Custoza en andere klinkende namen wachten hier om geproefd te worden. Dat wordt mateloos genieten!

Camping Provincie Veronaprovincie Verona: onze tips voor een geslaagd verblijf

Op de punt van het schiereiland Sirmione vindt u de grotten van Catullus. U hoeft er overigens niet ondergronds voor te gaan want het zijn de overblijfselen van een Romeinse villa: een must voor geschiedenisfanaten!

Waar speelde het tragische liefdesverhaal van Romeo en Julia zich af? In Verona natuurlijk, de stad die deze regio zijn naam gaf! Ontdek Verona met uw wederhelft of uw familie: de stad is om meer dan één reden een bezoek waard!

Het Gardameer, het grootste meer van Italië, is een droombestemming ongeacht waar u van houdt: watersporten, zwemmen, fietsen rond het meer … Vanaf uw camping ontdekt u het meer tot in de kleinste uithoeken!

Dankzij het agrotoerisme, dat in Italië sterk ontwikkeld is, ontdekt u zowel de knowhow van de boeren als de culinaire specialiteiten op basis van hun lokale producten. Goed voor u én voor de lokale boeren: waarom zou u zich het plezier ontzeggen?

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!