NEW: Ontdek onze nieuwe 5* residentie Eden aan de Côte d'Azur Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Aquapark op camping Belle Plage

Het waterpretaanbod van camping Belle Plage? Geen franjes maar gewoon de basics. In het verwarmde en overdekte zwembad kunnen jong en oud in elk seizoen zwemmen, terwijl de kleintjes zich in alle veiligheid in het peuterbad vermaken. Het strand van Lomener is rechtstreeks toegankelijk, zodat u ook kunt rekenen op het ongeëvenaarde plezier van een duik in de Atlantische Oceaan. Wat wilt u nog meer?

Optie Vrijheid: gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst! Zie voorwaarden

20_MG_0474.jpg
Een aquapark om het hele seizoen van het water te genieten

We weten dat het weer in Bretagne soms wispelturig is maar in ons verwarmde en overdekte zwembad kunt u altijd terecht: van in de lente tot in de herfst kunt u hier heerlijk plonsen met de hele familie. De allerkleinsten, die voor het eerst kennismaken met het water, voelen zich de koning te rijk in het peuterbad met zijn fontein in de vorm van een paddenstoel!

Rechtstreekse toegang tot de oceaan en het strand even verderop

Afwisseling vinden is kinderspel op deze camping die niet voor niets ‘Belle Plage’ (mooi strand) heet. Het is maar een klein eindje lopen naar het strand van Lomener. Niemand weerstaat aan de lokroep van de Atlantische Oceaan: jong en oud beleeft er dan ook het grootste plezier!

Ontdek het aquapark van camping "Belle Plage" op foto's

Op uw camping

Zwemmen Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Directe toegang tot de zee
Peuterbad
Verwarmd buitenzwembad
Overdekt zwembad
Zonneterras
Wellness Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Modelages