NEW: Ontdek onze nieuwe 5* residentie Eden aan de Côte d'Azur Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Deugddoende vakantie pal aan zee op Keltische bodem

Optie Vrijheid: gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst! Zie voorwaarden

i

Camping Belle Plage is op de geselecteerde datums gesloten. Gelieve uw zoekopdracht uit te breiden met andere datums.
Openingsdatums:

  • van 1 april tot 29 september 2023

Authenticiteit, schoonheid en ontspanning in Bretagne

Intieme kreken, typische havens, pittoreske dorpen en een heerlijke keuken: Bretagne verovert het hart van alle vakantiegangers op zoek naar rust en ontspanning. Camping Belle Plage, verscholen tussen het land en de zee, vormt geen uitzondering op de regel. 

U bent meteen weg van het rustgevende en bevoorrechte kader tussen het land en de zee, de comfortabele accommodaties en de familiale sfeer. Waarschijnlijk hebt u het al begrepen: uw Bretonse vakantie belooft een instantsucces te worden!
 

Praktische info

Open van 1 april tot 29 september 2023 120 huuraccommodaties en 76 kampeerplaatsen Zie de plattegrond Rue de l'Anse du Stole
56270 Ploemeur
- Frankrijk Ons vinden
+33 (0)2 97 56 77 17 Hoe laat mag ik aankomen?

Genieten voor groot en klein:

Rechtstreekse toegang tot het strand van Lomener
Meer weten?
Verwarmd en overdekt zwembad
Meer weten?
Gratis kinderclubs
Meer weten?

Gelukzalig plonsen in het verwarmde en overdekte zwembad

We weten dat het weer in Bretagne soms wispelturig is maar in ons verwarmde en overdekte zwembad kunt u altijd terecht: van in de lente tot in de herfst kunt u hier heerlijk plonsen met de hele familie. De allerkleinsten, die voor het eerst kennismaken met het water, voelen zich de koning te rijk in het peuterbad met zijn fontein in de vorm van een paddenstoel!

Activiteiten en animatie: voor elk wat wils

Kinderen en tieners

Spelletjes, creatieve activiteiten, thema-avonden: na een vakantie met de familie op onze campings gaat u naar huis met een koffer vol prachtige herinneringen!

Ontdekken

Sport en activiteiten

Zin in een actieve zomer? Ontdek onze sportinfrastructuur en onze activiteiten onder begeleiding van professionele animatoren.

Ontdekken

De Morbihan, het decor voor duizend-en-één avonturen

Wie voor het eerst Bretagne bezoekt maar ook wie er al vaak te gast was, zwicht meteen voor de charme van de Morbihan. Zowel op het land als op zee wordt u er steevast vergezeld door de geur van de oceaan, de kleur van de eeuwenoude bossen en de smaak van zoute boterkaramel!

De evenementen in de buurt van de camping