Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Verblijf 2020: grijp uw kans vóór 31/12! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

De gratis kinderclubs van camping Domaine Le Midi in de Vendée

Op Domaine Le Midi valt voor de jongste vakantiegangers heel wat te beleven. Het eiland Noirmoutier biedt kinderen en tieners een zee aan mogelijkheden. Iedereen kan zich de hele dag uitleven met zijn geliefkoosde activiteiten: een boomhut bouwen in het bos, zeilwagenrijden op het strand van de camping, animatieactiviteiten op het water in de gratis kinderclubs van Sandaya … U houdt werkelijk fantastische herinneringen over aan uw vakantie op camping Domaine Le Midi in de Vendée!

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

De kleine ukken ontdekken het water en de natuur, en hebben in de Kids Club op camping Domaine Le Midi ruimte zat om zich uit te leven! Kleuren, op schattenjacht, een dansopvoering … het kleine grut verveelt zich deze zomer geen minuut op het eiland Noirmoutier.

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Wie houdt er van ravotten, dagdromen, knutselen of gewoon lol trappen? De Juniors Club biedt kinderen een gevarieerd programma aan: spelletjes in het water, sportolympiaden, knutselactiviteiten … en nog veel meer leuks!

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Voor tieners is het eiland Noirmoutier een gigantisch speelterrein aan zee dat hun stoutste verwachtingen overtreft. Op het programma van onze Teens Club: sporttoernooien op het strand, spelavonden, film … en een flinke portie vrijheid om naar hartenlust van te genieten!

Mascotte Sandaya

Talloze activiteiten voor kinderen op camping Domaine Le Midi

Speelweiden

Rennen, springen, klimmen, vallen … opstaan en weer doorgaan: op de speelweiden van de camping kunnen de kids flink wat energie kwijt, in alle vrijheid en samen met hun nieuwe vakantievriendjes.

Springkasteel

Welkom in Koolaya-land, een opblaasstructuur voor alle kinderen die het liefst alle kanten op stuiteren. Heerlijk om een middagje lekker uit de band te springen.

Pingpong

Vlak bij het aquapark van de camping staan pingpongtafels tot uw beschikking. Dit is uw kans om een groot familietoernooi te organiseren! Enkelspel of dubbelspel? Uitleenmateriaal beschikbaar. Vraag ernaar bij de campingreceptie.

Multisportterrein

Basketbal, voetbal of handbal? Kies uw teamsport, stel een team samen en zet uw beste beentje voor op het multisportterrein. Uitleenmateriaal is beschikbaar. Vraag ernaar bij de campingreceptie.

Ontdek camping "Domaine Le Midi" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums