Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Verblijf 2020: grijp uw kans vóór 31/12! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Gratis kinderclubs op camping L’Orée du Bois

Camping L’Orée du Bois is het ideale speelterrein voor wie zich graag uitleeft in de gezonde zeelucht. Onze jongste campinggasten kunnen daarom elk jaar op een uitgebreid activiteitenaanbod voor alle leeftijden rekenen. Onder leiding van onze animatieteams nemen ze deel aan diverse spelactiviteiten en knutselateliers, of verkennen ze als kleine avonturiers het grote attractiepark bij de ingang van de camping. Op het einde van de zomer keren ze huiswaarts met een koffer vol mooie herinneringen aan hun vakantie in La Palmyre!

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

In de Kids Club van de camping kruipen de allerkleinsten in de huid van een kok, een klusser of een beroemde schilder, terwijl ze volop nieuwe vriendjes maken. En wedden dat uw kleine rakkers elke week in de minidisco de ster van de dansvloer zijn?

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

De Juniors Club zorgt ervoor dat alle kinderen hun tomeloze energie kwijt kunnen op de camping. Er is overal aan gedacht: zoektochten, sportolympiades, knotsgekke voorstellingen … Verveling krijgt hier geen kans!

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Maffe uitdagingen, wedstrijdjes in de speelzaal, dolkomische sketches of rollenspellen: uw tieners genieten met volle teugen van hun campingvakantie! Tijdens uitstapjes in de omgeving van de camping ontdekken ze bovendien nieuwe activiteiten in een bevoorrecht kader.

Mascotte Sandaya

Activiteiten voor alle kinderen op camping L’Orée du Bois

Speelweide

Op camping L’Orée du Bois in La Palmyre duurt de speeltijd eindeloos voort! Op de speciale speelweide beleven de kids samen met hun nieuwe vriendjes dolle pret op de grote touwpiramide, de speelstructuur met glijbanen en de schommels. Dankzij de zachte vloerbekleding wacht bij valpartijen bovendien een zachte landing.

Springkasteel

Op het grote springkasteel in de vorm van onze mascotte, Koolaya, stuitert het jonge volkje deze zomer alle kanten op. Tussen de kleurrijke torens springen en buitelen ze de hele dag over elkaar heen. Dat wordt lachen!

Boomklimpark Indian Forest

Tussen de zeedennen van het bos van La Coubre, een eindje voorbij uw camping, ligt het Indian Forest-park met zijn 14 boomklimparcoursen, touwbrug, tokkelbanen, opblaasstructuren … Vanaf april kunt u er terecht. Campinggasten die zich in dit grote themapark graag een dagje willen uitleven, genieten een voorkeurtarief!

Ontsnappingsspel Inside game

Ontdek een bijzondere wereld in het allereerste ‘live escape game’ van de Charente-Maritime! Met een team van 3 tot 6 spelers krijgt u 60 minuten de tijd om een uitweg te zoeken uit de vreemde, mysterieuze kamer waarin u opgesloten zit. Logisch denken, observeren, manipuleren en samenwerken: dat zijn de vaardigheden die u nodig hebt om binnen de tijd uit de kamer te komen. Een ervaring waar u helemaal in opgaat!

Ontdek camping "L'Orée du Bois" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Onze huuraccomodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums