Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

COVID-19: update over uw verblijf Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Maak kennis met de waterwereld van camping L’Orée du Bois!

Op slechts enkele minuten van de badplaats La Palmyre nodigt uw Sandaya-camping met aquapark u uit om in het turkooisblauwe water van zijn verwarmde zwembaden te duiken! Heerlijk relaxen op het zonneterras, van de glijbanen roetsjen of baantjes trekken in het zwembad: in het zwemparadijs van camping L’Orée du Bois wordt iedereen op zijn wenken bediend!

Zwemparadijs op uw camping in La Palmyre

Waterspeeltuin voor de kinderen

De allerkleinsten vermaken zich opperbest samen met hun vriendjes in de waterspeeltuin die speciaal voor hen in het grote aquapark van de camping aangelegd werd. Met zijn grappige waterstralen en ondiepe bad is de waterspeeltuin voor peuters de ideale plek om in alle veiligheid te ontdekken wat waterpret precies betekent. En van op het zonneterras aan de rand van het zwembad kunnen pap en mam hun kleine ukken in de gaten houden!

Verwarmde zwembaden

Zowel in het hoogseizoen als in het laagseizoen geniet u met volle teugen van het aquapark op de camping. Met het oog op het comfort van al onze campinggasten zijn alle zwembaden verwarmd. Dat betekent dat het water op elk uur van de dag de ideale temperatuur heeft voor een zwempartijtje of een sessie aquagym onder de palmbomen. Geen excuses dus: iedereen het water in!

Waterglijbaan en multiglijbanen

In het aquapark van camping L’Orée du Bois nemen de glijbanen een prominente plaats in! Grote en kleine durfals hebben de tijd van hun leven terwijl ze naar beneden roetsjen over de rechte glijbaan of in de spiraalglijbaan. Kies uw favoriete glijbaan uit en bereid u voor op een sensationele ervaring onder de zon van de Charente!

Bubbelbaden & rivierlagune

Na de glijbanen is het tijd om te relaxen: zo zit een geslaagde vakantie in elkaar, toch? Dobber rustig rond op het water van de rivierlagune en drijf mee op de stroming van het water, tussen de waterstralen en de palmbomen door. Zalig! Wilt u dit gevoel van absoluut welbehagen nog wat langer vasthouden, neem dan plaats in een van de bubbelbaden en geniet van de heilzame werking van balneotherapie!

Op uw camping Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Waterspeeltuin
Bubbelbad
Balneotherapie
Hydromassagebanken
Baantjesbad
Peuterbad
Verwarmd buitenzwembad
Wildwaterrivier
Glijbaan (glijbanen)/Pentaglissen
Do you Splash? Alleen zwembroeken, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.
In de buurt Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Zee 4 km

Ontdek camping "L'Orée du Bois" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums