Sandaya First : tot -20%* vóór 31/12/2018! Meer weter?

Maak kennis met de waterwereld van camping L’Orée du Bois!

Op slechts enkele minuten van de badplaats La Palmyre nodigt uw Sandaya-camping met aquapark u uit om in het turkooisblauwe water van zijn verwarmde zwembaden te duiken! Heerlijk relaxen op het zonneterras, van de glijbanen roetsjen of baantjes trekken in het zwembad: in het zwemparadijs van camping L’Orée du Bois wordt iedereen op zijn wenken bediend!

Zwemparadijs op uw camping in La Palmyre

Waterspeeltuin voor de kinderen

De allerkleinsten vermaken zich opperbest samen met hun vriendjes in de waterspeeltuin die speciaal voor hen in het grote aquapark van de camping aangelegd werd. Met zijn grappige waterstralen en ondiepe bad is de waterspeeltuin voor peuters de ideale plek om in alle veiligheid te ontdekken wat waterpret precies betekent. En van op het zonneterras aan de rand van het zwembad kunnen pap en mam hun kleine ukken in de gaten houden!

Verwarmde zwembaden

Zowel in het hoogseizoen als in het laagseizoen geniet u met volle teugen van het aquapark op de camping. Met het oog op het comfort van al onze campinggasten zijn alle zwembaden verwarmd. Dat betekent dat het water op elk uur van de dag de ideale temperatuur heeft voor een zwempartijtje of een sessie aquagym onder de palmbomen. Geen excuses dus: iedereen het water in!

Waterglijbaan en multiglijbanen

In het aquapark van camping L’Orée du Bois nemen de glijbanen een prominente plaats in! Grote en kleine durfals hebben de tijd van hun leven terwijl ze naar beneden roetsjen over de rechte glijbaan of in de spiraalglijbaan. Kies uw favoriete glijbaan uit en bereid u voor op een sensationele ervaring onder de zon van de Charente!

Bubbelbaden & rivierlagune

Na de glijbanen is het tijd om te relaxen: zo zit een geslaagde vakantie in elkaar, toch? Dobber rustig rond op het water van de rivierlagune en drijf mee op de stroming van het water, tussen de waterstralen en de palmbomen door. Zalig! Wilt u dit gevoel van absoluut welbehagen nog wat langer vasthouden, neem dan plaats in een van de bubbelbaden en geniet van de heilzame werking van balneotherapie!

Ontdek camping "L'Orée du Bois" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken