Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Laatste beschikbaarheden juli: -15%*! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Gratis kinderclubs op camping Le Littoral

Veel zon, een prachtige natuurlijke omgeving, de golven van de oceaan op de achtergrond, het ideale recept om de kleine avonturiers volop te laten genieten van hun vakantie in de   Vendée! Op camping Le Littoral hebben onze professionele animatoren speciaal voor kinderen een activiteitenprogramma samengesteld dat is afgestemd op hun leeftijd, zodat iedereen aan zijn trekken komt. Openluchtspellen, nieuwe sporten leren en vrienden maken, de campingvakantie kan eindelijk beginnen!

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Uw kleine hummeltjes zijn in de Kids Club van de camping in goede handen! Op het dagprogramma: ’s morgens een grote schattenjacht, ’s middags de creatie van een show en na zonsondergang een thema-avond.

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Sportolympiaden, kookworkshops, schattenjachten of ludieke uitjes, de kinderen zullen zich goed vermaken in de Juniors Club! Bovendien is het de ideale plek om zich helemaal uit te leven met hun nieuwe vriendjes op de camping.

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Tussen twee bezoekjes aan het strand door genieten de tieners samen met hun vrienden van het activiteitenprogramma van de Teens Club: rollenspellen, barbecue, sporttoernooien … Vakantie in de Vendée biedt volop vrijheid!

Mascotte Sandaya

Veel activiteiten voor de kinderen met uitzicht op de oceaan!

Speelweide

De kinderen profiteren van een enorme ruimte helemaal voor henzelf op het grote speelterrein van de camping! Glijbaan, schommel, klimnet, en overal zand om eventuele valpartijen zachtjes op te vangen.

Koolaya Land

Nadat ze talloze keren van de glijbaan zijn afgegaan, bestormen de kinderen het springkasteel van onze mascotte Koolaya! Samen met al hun vrienden springen ze urenlang tussen de kleurrijke torens van het kleine fort.

Overdekte zaal voor allerkleinsten

De allerkleinsten hebben ook recht op hun eigen speelruimte! Een grote overdekte zaal vol ludieke parcoursen en veelkleurige tunnels verwacht hen op camping Le Littoral. Ideaal om hun motoriek in alle veiligheid te ontwikkelen!

Pingpong

Zin om deze zomer een groot pingpongtoernooi te organiseren? Oefen in de ruimte met de pingpongtafels van de camping en daag al uw vrienden aan het einde van de zomer uit!

Ontdek camping "Le Littoral" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken