Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Optie Vrijheid: gratis annuleren! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animaties en diensten van camping Moulin de L’Éclis

Uw nieuwe favoriete activiteit? Kitesurfen op het strand van Pont-Mahé! Profiteer van uw verblijf op camping Moulin de l’Éclis in Zuid-Bretagne om samen met uw familie een initiatie te volgen en tegen het eind van de zomer bent u een kei in deze boardsport! De kleintjes hebben ondertussen de tijd van hun leven met de animatie in de gratis kinderclubs, terwijl verliefde stellen hand in hand door Guérande kuieren. En zo heeft iedereen het reuze naar zijn zin op camping Moulin de L’Éclis!

Optie Vrijheid gratis: gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst! Zie voorwaarden

COVID-19: ontdek de versterkte gezondheidsmaatregelen, gecertificeerd door de controleorganisatie DEKRA. Meer informatie

De gratis kinderclubs op de camping

Wat gaat de tijd snel als je je vermaakt! Op camping Moulin de L’Éclis vliegt de vakantie voorbij voor de kids. De animatie in de gratis miniclubs, de speelweide in de openlucht, het homeball-veld, de speelzaal …  ze vervelen zich geen seconde op deze vakantie!

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Hoogseizoen | Gratis

In de Kids Club ontmoeten de kleintjes hun nieuwe vakantievrienden. Spelletjes, shows, knutselworkshops … onze animatoren doen er alles aan om het uw kleine rakkers naar de zin te maken!

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Hoogseizoen | Gratis

Grote broer en zus zitten ondertussen in de Juniors Club. Samen met hun leeftijdgenootjes gaan ze de ene na de andere uitdaging aan: olympiades, spelletjes op het strand, de Sanda’Dance … En of het er geanimeerd aan toe gaat!

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Hoogseizoen | Gratis

Een familievakantie is wel leuk, maar een vakantie met je vrienden, da’s pas cool. Gelukkig komt de Teens Club uw tieners te hulp! Op het strand van Pont-Mahé kunnen ze terecht voor een potje voetbal, kitesurfing, beachvolley en nog heel wat andere activiteiten.

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Moulin de l'Eclis" op foto's

Recreatie en animatie voor jong en oud op camping Moulin de L’Éclis

In het water, op het zand of op een van onze sportterreinen, kom uw favoriete sport beoefenen op de camping in Pont-Mahé! Terwijl de kinderen zich vermaken in de gratis miniclub, maakt u een fietstocht naar Guérande of speelt u een potje petanque aan zee.

Dit is ook een ideale gelegenheid om te leren kitesurfen op het strand van Pont-Mahé, deze spot is in de hele regio bekend! Bij de op onze site geïnstalleerde school PlaisirKite kunt u lessen en stages volgen op het strand van de camping. Aan de slag!

Ontdek de animaties van camping "Moulin de l'Eclis" op foto's

Alles om u het leven zo makkelijk mogelijk te maken op camping Moulin de L’Éclis!

Over het diensten- en winkelaanbod van uw camping in Zuid-Bretagne kunnen we kort zijn: het is gewoon handig, nuttig én aangenaam! Op camping Moulin de L’Éclis vindt u niet alleen een fietsverhuurdienst en een minisupermarkt, elke ochtend geniet u ook van vers gebakken luxebroodjes. U krijgt een heus luilekkerleven op onze camping bij de oceaan!

Ontdek de diensten van camping "Moulin de l'Eclis" op foto's

Op uw camping

Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Bakkerij
Kruidenier / Superette
Toeristische informatie
Wasruimte
Verhuur van kinderstoelen / babybedjes
Verhuur van fietsen
Restaurant
Wifi
Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Koolaya Land springkasteel
Home ball
Kitesurf
Minidisco
Petanque
Pingpong
Windsurfen
Speelzaal
Avondanimatie
In de buurt
Activiteiten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Touwenparcours
Kanoën/kajakken
Manege
Zeilles
Golf
Jetski
Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums