Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Zwemparadijs & wellness op camping Moulin de L’Éclis

In de zwembaden van het aquapark, in de spa of op het strand: u voelt zich al gauw overal in uw element op camping Moulin de l’Éclis in Zuid-Bretagne! Terwijl de kids de tijd van hun leven hebben op de glijbaan met zwemband, loopt u even langs in de spa: sauna, bubbelbad, lichaamsverzorgingen, relaxerende modelages … Laat de vakantie maar beginnen!

 

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

1, 2, 3 … iedereen in het water op camping Moulin de L’Éclis!

Relaxatie en sensationele kicks: er is voor elk wat wils in het verwarmde aquapark van camping Moulin de L’Éclis! Glijbanen met boeien voor de een, bubbelbaden voor de ander. Een tegenstroomrivier om rustig te beginnen en multiglijbanen om de dag met een spetterende wedstrijd af te sluiten. Krijgt u alsnog zin om op het ritme van de getijden nieuwe horizonten op te zoeken, dan kunt u naar het strand van Pont-Mahé dat rechtstreeks toegankelijk is vanaf de camping. Het absolute hoogtepunt? De zonsondergangen zijn er adembenemend mooi!

Directe toegang tot het strand

Vanaf camping Moulin de L’Éclis heeft u directe toegang tot het strand van Pont-Mahé. De temperatuur van wat ook wel de ‘Westelijke Middellandse Zee’ wordt genoemd, is bijzonder zacht!

Met vloed is het tijd om met de hele familie te gaan zwemmen: wie het laatst in het water is, heeft verloren!

Met eb is deze kust met zijn 1001 kleuren het perfecte toneel om pootjebadend idyllische wandelingen te maken. Wat de kinderen het liefst doen? Voetvissen natuurlijk!

Ontdek het zwemparadijs van camping "Moulin de l'Eclis" op foto's

Ontdek het zwemparadijs van camping "Moulin de l'Eclis" op video

Een relaxt verblijf op camping Moulin de L’Éclis

Zin in een verwenmoment voor uzelf in de spa van 4-sterrencamping Moulin de L’Éclis? U geniet er van een sauna en een balneozwembad met aquabike en massagestralen om heerlijk te ontspannen. Zet uw wellness-ervaring daarna voort en kom naar onze salon waar u 2 middagen per week een modelage, een lichaams- of gelaatsverzorging of een reflexologiesessie wacht. Een wellnesspauze op uw camping in Pont-Mahé: dat hebt u wel verdiend!

Ontdek de wellnessruimte van camping "Moulin de l'Eclis" op foto's

Op uw camping

Zwemmen Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Directe toegang tot de zee
Waterspeeltuin
Hydromassagebanken
Peuterbad
Verwarmd buitenzwembad
Overdekt en verwarmd zwembad
Glijbaan (glijbanen) / Pentaglissen
Glijbanen met band
Do you Splash? Alleen aansluitende zwemslip, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.
Wellness Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Spa & Wellness
Bubbelbad
Modelages
Sauna
Lichaams- en gelaatsverzorgingen