Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Laatste beschikbaarheden juli: -15%*! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

De gratis kinderclubs van uw camping Les Péneyrals vlak bij Sarlat

Op enkele minuten van de oevers van de Dordogne ligt de familiecamping Les Péneyrals verscholen in een vallei. De perfecte locatie voor avontuur en openluchtactiviteiten in de natuur! Op camping Sandaya Les Péneyrals zelf zijn kleine en grote kinderen welkom in de gratis kinderclubs voor een vakantie vol animaties en vermaak. Zij keren met fantastische vakantieherinneringen huiswaarts!

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Knutselen, sportolympiades, spelletjes en opvoeringen: de kleintjes kunnen naar hartenlust meedoen met activiteiten in de Kids Club van camping Les Péneyrals! Onder begeleiding van onze professionele animatoren kunnen ze hier al hun energie kwijt en een onvergetelijke zomer beleven in het hart van de Dordogne.

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Tijd voor spelletjes en ontdekkingen in de Juniors Club van camping Les Péneyrals! Met hun nieuwe vakantievrienden en hun favoriete animatoren profiteren de kinderen volop van de groene omgeving van de camping. Van spellen in de openlucht tot sportwedstrijden en knutselactiviteiten: er is van alles te doen!

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Tieners beschikken over hun eigen ruimte op camping Les Péneyrals! Excursies in de omgeving van de camping, sporttoernooien, rollenspellen, avondjes met vrienden ... Met het activiteitenaanbod van de Teens Club komt iedereen aan zijn trekken! 

Mascotte Sandaya

Talloze activiteiten voor kinderen op camping Les Péneyrals

Speelweiden

Schommels, glijbanen, ludieke parcoursen: kleine kampeerders kunnen zich naar hartenlust uitleven op de speelweiden in de openlucht van camping Les Péneyrals!

Reuzenschaakbord

Heeft u weleens een levensgroot schaakspel gezien? Daag familie en vrienden uit op het reuzenschaakbord van camping Les Péneyrals. Dit is de ideale gelegenheid om uw strategie op ware grootte in de praktijk te brengen! 

Minigolf

Test uw behendigheid op de minigolfbaan van de camping! In het zomerzonnetje kunt u alleen of met een team proberen alle obstakels te trotseren en de overwinning in de wacht te slepen!

Springkasteel

Boing, boing, boing, de kinderen zullen springen van plezier op onze opblaasstructuur Koolaya Land! Ideaal voor kleine kampeerders die niet stil kunnen blijven zitten.

Buikschuifbaan

Zin in een hilarische glijwedstrijd? Werpt u zich dan met uw vrienden op de pistes van de buikschuifbaan, een werkelijk unieke glijbaan! Wie komt als eerste aan?

Trampoline

Nog niet genoeg gebuiteld op springkasteel Koolaya Land? Dan kan het richting de trampoline van de camping voor nog meer stuiterpret voor kleine en grote kinderen!

Ontdek camping "Péneyrals" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken