Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

COVID-19: update over uw verblijf Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

1.200m² zwemplezier in het aquapark van uw camping Péneyrals!

Het aquapark van uw camping betekent zwemplezier voor de hele familie! Met 6 baden kunnen zowel groot en klein eindeloos zwemmen, springen en glijden en genieten van een ontspannende en verkwikkende pauze. Tussen twee duiken door gaat er niets boven een moment van ontspanning op een ligstoel op het zonneterras of op uw badlaken.

Zwemparadijs op uw camping in de Dordogne

Overdekt en verwarmd zwembad

Hoe de voorspellingen ook zijn, onder de koepel van het verwarmde buitenzwembad is het altijd mooi weer! Profiteer met zijn tweeën of met de kinderen van de ruimte voor balneotherapie met relaxbank met massagestralen en bruisende bubbelbad. Een zalig begin van de dag op camping Péneyrals!

Glijbaan en pentaglissen

Glijfanaten storten halsoverkop van de banen naar beneden! Allemaal richting glijbaan "Space Gliss" van het aquapark voor een opwindende afdaling en een plons! En op de 4 pentaglissebanen van de camping kunnen vriendjes zich hele middagen vermaken met glijwedstrijden!

Waterspeeltuin voor kinderen

Op camping Péneyrals in de Dordogne hebben kinderen hun eigen waterspeelplaats! Waterkanonnen en -pistolen, kleurige bogen, speelplaats met kleine waterglijbaan: de kleine kampeerders ontdekken vakantiepret met hun voetjes in het water van de waterspeeltuin. Het is heel ondiep, dus zeer geschikt voor kinderen!

2 zwembaden

Een les aquagym, een partijtje waterpolo, even lekker zwemmen of een wedstrijdje gekke sprongen, de zwembaden van het aquapark op camping Péneyrals bieden voor elk wat wils! Na een paar lengtes zwemmen gaat er niets boven een zonnebad op de ligbedden die opgesteld staan rond de zwembaden. Dat is pas vakantie!

Op uw camping Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Waterspeeltuin
Peuterbad
Zwembad
Overdekt en verwarmd zwembad
Zonneterras
Glijbaan (glijbanen)/Pentaglissen
Do you Splash? Alleen zwembroeken, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.

Ontdek camping "Péneyrals" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums