Recepten voor een smakelijke lockdown

Hoewel de lockdown ons dagelijkse leven sinds een paar weken ingrijpend veranderd heeft, moeten we erkennen dat we meer vrije tijd hebben! En als we er eens van zouden profiteren om culinaire uitdagingen aan te gaan? Hier zijn 3 recepten om alleen, samen of met de familie te maken en, waarom niet, tijdens uw volgende vakantie ter herhalen in de keuken van uw stacaravan!

Voor de lunch: uw persoonlijke Poké Bowl

Tot nu toe was de Poké Bowl het gerecht waar we van genoten in ons favoriete restaurant, zonder inspanning en dat was prima. Maar een paar weken lockdown later missen we dit van oorsprong Hawaïaanse gerecht waar we zo dol op zijn, ontzettend! En omdat we tijd en talent hebben (ja hoor!) is dit het ideale moment om onze eigen, persoonlijke Poké Bowl samen te stellen. Allemaal de keuken in!

Recept van Poké Bowl met tonijn van Allerhande

Recept van Poké Bowl met zalm van Allerhande

Als u niet echt dol bent op vis kunt u de tonijn of de zalm natuurlijk vervangen door uw favoriete smaken. Heerlijk vers fruit, bijvoorbeeld?

Voor het vieruurtje: brioche en zelfgemaakte jam

Dit recept zal door kinderen en ouders gewaardeerd worden! Niets ruikt lekkerder in huis dan een brioche die bakt in de oven, daar gaat u van watertanden zo rond vier uur! En we stellen u voor om er zelf jam bij te maken, op basis van uw favoriete fruit. Iedereen kan hierbij helpen en het is zoveel lekkerder als u het allemaal zelf heeft gemaakt! U moet wel vooruitplannen voordat u kunt proeven: de jam moet 1 dag staan en de brioche anderhalf uur rusten. Eet smakelijk!

Eenvoudig recept voor brioche van Allerhande

Erbij:

Aardbeienjam van Allerhande

Abrikozenjam van Okoko recepten

Voor de borrel: lekker zelfgemaakt brood

Voorheen leek brood maken ons tamelijk vreemd en eigenlijk vooral onnodig: we konden gewoon naar de bakker op de hoek en klaar! Nu proberen we onze verplaatsingen te beperken en hebben we de gelegenheid om een van onze oudste culinaire tradities weer in ere te herstellen en een dag lang bakker te worden! Rond borreltijd combineren we ons heerlijk knapperige, zelfgemaakte brood perfect met onze favoriete smaken: romige kazen, vleeswaren, avocado met citroen of op z'n Spaans, tomaat met knoflook. Dit is het moment waarop we net zo inventief als gulzig blijken!

Granenbrood van Libelle Lekker

Olijvenbrood van Allerhande

Nu hoeft u alleen thuis nog maar te trainen voordat u van een gezellige maaltijd kunt genieten op het terras van uw Sandaya-stacaravan … Lang leve de vakantie!

Laat u inspireren ...

Maupertus-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Carnac | Bretagne
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!