Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Ouistreham

Zegt het u wel wat om de stadslucht om te ruilen voor de zeebries en de eindeloze horizon de plaats te laten innemen van het uitzicht in de stad? Reserveer dan maar gauw uw plaatsje op een 4- of 5-sterrencamping in het departement Calvados in de regio Normandië en geniet van een verkwikkend verblijf met zicht op het Kanaal in Ouistreham.

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Maupertus-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Saint-Aubin-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Ouistreham, uw ideale vakantiebestemming!

Ontdek de schoonheid van de Normandische kust tijdens een campingvakantie in Ouistreham, dat moeiteloos de ranking van mooiste badplaatsen van de Côte de Nacre aanvoert. Zijn strand vormt een bevoorrecht kader voor uw vakantie in de Calvados aan de Kanaalkust. Natuurtochten, wellness, watersporten, historische sites … bereid u alvast voor op een flinke portie avontuur en frisse zeelucht!

Niet ver van Caen belooft uw Sandaya-camping aan zee u een droomverblijf aan de Normandische kust. Alles is er aanwezig om tot rust te komen: een zwemparadijs met overdekte zwembaden en glijbanen, sportvelden in de openlucht, gratis ontspanningsactiviteiten voor jong en oud … Er is voor elk wat wils! Bovendien slaapt u als een roos in onze volledig ingerichte stacaravans of op onze authentieke kampeerplaatsen. Koffers uitgeruimd? Wie het eerst op het strand is, wint!

Bezoek Ouistreham met de hele familie

Op vakantie in Ouistreham veranderen uw kinderen in echte waterratten! Wanneer ze zich even niet vermaken in de gratis miniclubs op de camping, maken ze kennis met de favoriete bezigheden van de kleine Normandiërs: ‘pêche à pied’ (voetvissen), een wedstrijd zandkastelen bouwen of – uiteraard! – watersporten!

Zeilwagenrijden, kitesurfen, windsurfen of kanoën/kajakken: keuze te over op het strand van Ouistreham aan de Kanaalkust! En na al dat zoute water kan de waterpret met de hele familie worden voortgezet in de zwembaden op de camping.

Bezoek Ouistreham met z'n tweetjes

Bent u toe aan ontspanning, wilt u er even uit of hebt u zin om wat nieuws te ontdekken, dan is het Normandische Ouistreham de vakantiebestemming die u zoekt. Volg onze reisroute tijdens uw campingverblijf met uw geliefde en geef uw ogen de kost!

Ten oosten van het strand van Ouistreham ligt in het estuarium van de Orne het natuurgebied ‘Pointe du Siège’ dat door Natura 2000 beschermd is en met zijn duinen en getijden een thuis biedt aan honderden opmerkelijke vogelsoorten. Een heuse oase van rust! Ten westen vindt u Sword Beach, een van de 5 invasiestranden in het verlengde van het strand van Ouistreham. Neem zeker ook een kijkje in het ‘Musée du Mur de l’Atlantique’. Een bezoek aan dit beschermd historisch monument is een boeiende ervaring!

Camping Ouistreham: onze tips voor een geslaagd verblijf

Adem met volle teugen de gezonde zeelucht in en beklim de 171 trappen van de vuurtoren van Ouistreham. Boven wacht een schitterend uitzicht!

Op de vismarkt van Ouistreham, een heus instituut, vindt u gegarandeerd de lekkerste zeevruchten uit de streek!

Beproef zeker een keertje uw geluk in het beroemde casino van Ouistreham waar u kunt lunchen met zicht op zee!

Ontdek na de Côte de Nacre ook de parels van de Côte Fleurie: Cabourg, Houlgate en Deauville weten u ongetwijfeld te bekoren!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!