Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Verblijf 2020: grijp uw kans vóór 31/12! Meer weten?

Camping Ouistreham

Zegt het u wel wat om de stadslucht om te ruilen voor de zeebries en de eindeloze horizon de plaats te laten innemen van het uitzicht in de stad? Reserveer dan maar gauw uw plaatsje op een 4- of 5-sterrencamping in het departement Calvados in de regio Normandië en geniet van een verkwikkend verblijf met zicht op het Kanaal in Ouistreham.

Camping Ouistreham: reserveer uw verblijf

Reserveer een plekje op de camping nabij Ouistreham

Zet deze zomer koers naar Ouistreham in Normandië, een regio die geschiedenis ademt en waar uw vakantie op de camping in het teken staat van wandelingen langs de kust, gastronomische ontdekkingen en watersportactiviteiten voor de hele familie. Normandië, waar de lucht voortdurend verandert, is een regio met verschillende gezichten die u met plezier zult gaan verkennen vanaf uw Sandaya-camping langs het water. In Ouistreham wachten u zwempartijen, activiteiten in de buitenlucht en gratis animatie voor kampeerders van alle leeftijden. Een vakantie met Sandaya, dat is de totale vrijheid. Deel uw dagen in zoals u dat zelf wilt: begin de dag met een aquagymsessie in het aquapark van de camping, ga ‘s middags picknicken of geniet op het gezellige terras van het restaurant van een lekkere lunch, organiseer nadien op het multisportterrein een voetbaltoernooi voor de hele familie en sluit op het zonneterras de dag in schoonheid af met de voeten in het water. Reserveer het vakantielogies van uw dromen: een chalet, een volledig uitgeruste cottage, een kampeerplaats voor uw tent, caravan of camper … Zodra u uw koffers hebt uitgepakt, is het volop genieten van uw Normandische vakantie op een Sandaya-camping.

Camping aan zee

Tijdens uw vakantie aan de Côte de Nacre wacht u een 120 kilometer lange kustlijn, waar u samen met de hele familie een brede waaier aan watersportactiviteiten kunt ontdekken. Vul gauw uw strandtas en picknickmand, en loop of fiets richting kust. Op de vele zandstranden met zicht op het Kanaal kiest u er een plekje in de zon uit in een van de badplaatsjes langs de Normandische kust: van Ouistreham Riva-Bella tot Utah Beach in het westen, en van Deauville tot Honfleur in het oosten. Tussen de typische strandcabines van de Calvados, in de mooie vissershavens, of onder de indrukwekkende vuurtorens, kunt u zich helemaal uitleven op het strand: bouw samen met de kinderen een groot zandkasteel, ga duiken of strandvissen, neem een zonnebad … Kortom, tijdens uw vakantie doet u alleen maar waar u zin in hebt.

Sword Beach

Tijdens uw vakantie in Ouistreham kunt u een paar van de bekendste landingsstranden ontdekken, zoals Sword Beach dat halfweg tussen Saint-Aubin-sur-Mer en Ouistreham gelegen is. Op het enorme fijnzandstrand, dat liefst 8 km lang is, ziet u nog altijd de stille getuigen van de invasie door de Fransen en de Engelsen die de loop van de geschiedenis voorgoed heeft veranderd. Samen met uw hele familie kunt u terugkeren in de tijd en het Musée du Mur de l’Atlantique bezoeken. In dit beschermde monument met zijn vijf verdiepingen ontdekt u het verhaal van het grootse bouwwerk. De binneninrichting van deze unieke uitkijkpost is tot in de kleinste details gerestaureerd. Dit bezoek zal de honger naar kennis van de hele familie weten te verzadigen.

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Ouistreham, reserveer uw verblijf!

Saint-Aubin-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!