Camping Barfleur

Barfleur, de parel van het gebied Val de Saire, kreeg niet voor niets het label ‘Plus Beau Village de France’. Zijn grijze granieten huizen met leistenen daken, zijn rustige ritme en zijn charmante 19e-eeuwse haven bij de zee waarin ontelbare tinten blauw zich met elkaar vermengen: u wordt vast pardoes verliefd op deze mooie badplaats. Volg de gids, we tonen u de mooiste plekjes!

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Maupertus-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Saint-Aubin-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Barfleur, uw ideale vakantiebestemming!

Wandelen langs de kust, genieten van de weldadige zeelucht, de kustlijn van de Cotentin verkennen op de wal of vanaf de zee, of simpelweg genieten van de heerlijke terroirproducten: er zijn alleen maar leuke dingen te beleven in Barfleur. Maak zelf uw keuze uit het ruime aanbod aan activiteiten in deze charmante badplaats en stel een programma op maat samen voor een 100% geslaagd verblijf in Normandië

Om de Cotentin tot in de kleinste hoekjes te verkennen, gaat er niets boven een Sandaya-camping. Niet alleen vanwege zijn bevoorrechte ligging en directe toegang tot de zee overigens! Ook het dienstenaanbod is superieur: fitnessruimte, overdekt en verwarmd zwembad, gratis kinderclubs en een ruime keuze aan accommodaties. Voor een vakantie met uw familie, met zijn tweeën of met vrienden moet u bij Sandaya zijn!

Bezoek Barfleur met de hele familie

Op naar de kust en het watersportcentrum voor een sportief uitje met de hele familie! Uw kleine scheepsmaatjes krijgen de kans om in een weergaloze omgeving een initiatie zeilen, kanoën-kajakken, windsurfen of catamaran te volgen. En misschien ontdekt u bij uw zoetwatermatroosjes wel onvermoede talenten! 

Na inspanning komt ontspanning en ook daarvoor kunt u terecht in Barfleur. Vlij gewoon uw handdoek neer op een van de familiestranden die de stad rijk is – La Sambière, La Masse of La Plage de l’Eglise – en de pret kan beginnen: zandkastelen bouwen, schelpen rapen, zwemmen … Een heerlijk uitje aan zee waar klein en groot met volle teugen van geniet!

Bezoek Barfleur met z'n tweetjes

Niets zo romantisch als met uw geliefde door de haven kuieren, toch? Tijdens deze verkwikkende wandeling in de jodiumrijke zeelucht loopt u voorbij één van de bezienswaardigheden: de Saint Nicolas-kerk die over de haven en de stad waakt. ’s Ochtends ziet u hier ook de vissersboten binnenvaren. Een buitenkansje om dagverse vis en zeevruchten voor de lunch te kopen. Het water loopt ons al in de mond!  

De rest van uw dagprogramma oogt veeleer sportief! Trek uw wandelschoenen aan want het is tijd voor een romantische wandeling door de vrije natuur. De Cotentin is bezaaid met wandelroutes voor alle niveaus, zoals de ‘Sentier des 4 Manoirs’, de ‘Chemin aux Anglais’ of de beroemde GR 223 die het Douanierspad genoemd wordt. Allemaal veranderen deze routes op het ritme van de getijden en de seizoenen. Op elke wandeling krijgt u het gevoel dat het departement Manche u een ander gezicht toont!

Camping Barfleur: onze tips voor een geslaagd verblijf

Op zoek naar een authentiek souvenir uit de Manche om mee naar huis te nemen? Cider, kazen, zoete of hartige terroirproducten of biologische make-up: u hebt keuze te over!

Wist u dat de vuurtoren van Gatteville, de tweede hoogste van Frankrijk, evenveel trappen telt als dagen in een jaar en evenveel vensters als weken in een jaar? We laten het u rustig narekenen!

Zin om te shoppen maar uw groene geweten speelt u parten? Koop ecologisch verantwoorde kleding en accessoires ‘Made in Manche’: 0% schuldgevoel en 100% shoppingplezier!

Elke zomer vindt in de Saint Nicolas-kerk een reeks concerten plaats tijdens het festival ‘Eté musical de Barfleur’: een absolute must voor alle liefhebbers van klassieke muziek!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!