Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Courseulles sur Mer

Een Normandisch gezegde luidt: “qui veut être heureux va entre Caen et Bayeux”, wat zoveel betekent als “wie het geluk zoekt, vindt het vast tussen Caen en Bayeux”. Uw vakantie in Courseulles-sur-Mer belooft dan ook een voltreffer te worden! Een duik in de geschiedenis, kustwandelingen, relaxen op de camping … bij Sandaya vindt iedereen zijn gading. Ontdek snel uw Normandische vakantieprogramma!

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Maupertus-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Saint-Aubin-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Courseulles-sur-Mer, uw ideale vakantiebestemming!

Laad deze zomer de batterijen weer op aan de Kanaalkust, ver van de drukte van de stad. Aan de heerlijke Côte de Nacre heet onze camping in Normandië u hartelijk welkom op een droomvakantie nabij Courseulles-sur-Mer. Er wachten u zalige tochten langsheen de Normandische kust, afgewisseld met nu en dan een ‘pêche à pied’ en een duik in de geschiedenis op de beroemde invasiestranden.

Op de camping brengt u de dag door met uw favoriete activiteiten: naar hartenlust zwemmen in het aquapark met verwarmde zwembaden en glijbanen voor de kids, spelen en sporten in de openlucht, deelnemen aan de gratis animatie voor jong en oud, lekker eten in het restaurant op de camping … Alles is hier aanwezig! Bovendien slaapt u als een roos in een van onze volledig ingerichte cottages met zonnig terras. Tenzij u bij het traditionele campinggebeuren zweert natuurlijk, maar dan bent u vast in de wolken met onze schaduwrijke kampeerplaatsen!

Bezoek Courseulles-sur-Mer met de hele familie

Het decor van uw campingvakantie in de Calvados? Een kilometerslange kustlijn met achtereenvolgens de stranden van Arromanches-les-Bains, Courseulles-sur-Mer, Saint-Aubin-sur-Mer … Mogelijkheden zat dus voor actieve vakantiegangers! Bij laagtij is de ‘pêche à pied’ ieders favoriete activiteit, maar u kunt zich met de hele familie ook aan tal van sensationele ervaringen wagen: zeilwagenrijden, catamaranvaren, funboard … Dit is een paradijs voor watersporters!

En aangezien u zich op een van de vijf ontschepingssites bevindt, mag ook een bezoek aan het Centre Juno Beach in Courseulles-sur-Mer niet op het programma ontbreken. Tijdens een parcours dat speciaal op jonge bezoekers afgestemd is, beleeft de hele familie er een fascinerend historisch en interactief avontuur!

Bezoek Courseulles-sur-Mer met z'n tweetjes

Er gaat niets boven een romantisch uitje aan zee om met zijn tweeën alle zorgen te vergeten. In Normandië weten ze bovendien wat wellness is: beleef tijdens uw campingverblijf in een van de vele kuuroorden aan de kust een zen-ervaring als nooit tevoren! Verkiest u sport boven dolce far niente, volg dan een van de vele fietsroutes langsheen de Kanaalkust en adem met volle teugen de Normandische zeelucht in. Toe aan een pauze? U hebt de stranden en terrasjes voor het uitkiezen!

Voor de ultieme romantische excursie moet u tot slot aan de elegante Côte Fleurie zijn. Cabourg, Deauville en Honfleur laten er al hun charmes op u los!

Camping Courseulles sur Mer: onze tips voor een geslaagd verblijf

Zin in een citytrip met een historische toets? Op naar Caen met zijn middeleeuwse kasteel en beroemde Herdenkingsmuseum!

Wist u dat? In de omgeving van de camping verneemt u in niet minder dan 30 musea alles over de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog!

Maak met zijn tweeën of met de hele familie een tocht te paard langsheen de kust of op het Normandische platteland. Een zalige ervaring!

Op zoek naar het ultieme uitzicht over de hele Côte de Nacre? Beklim dan de 171 trappen van de vuurtoren van Ouistreham: adembenemend mooi!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!