Saint-Lô, uw ideale vakantiebestemming!

Saint-Lô werd haast volledig vernield in de Tweede Wereldoorlog en zijn naam blijft verbonden met deze belangrijke gebeurtenis uit de moderne geschiedenis, zoals het geval is voor heel wat steden in Normandië. Maar Saint-Lô is meer dan dat! Tijdens uw verblijf met uw familie of geliefde geniet u van wandeltochten, erfgoed en gastronomie. Wacht niet langer om de parels van het departement Manche te ontdekken! 

Normandië heeft heel wat voor u in petto en dus kunt u maar beter een geschikte uitvalsbasis kiezen. Voor een 100% geslaagd verblijf in Normandië kunt u rekenen op een van onze Sandaya-campings waarvan het infrastructuur- en dienstenaanbod precies aan uw verwachtingen voldoet: aquapark, gratis kinderclubs, de zee en de stranden vlakbij, en – niet te vergeten! – dag- en avondanimatie. Hoe uw programma er ook uitziet, uw vakantie bij Sandaya is bij voorbaat geslaagd!

Ontdek ook

Bezoek Saint-Lô met de hele familie

Het departement Manche en Normandië verkennen op de fiets: het is een familieactiviteit waar jong en oud het grootste plezier aan beleeft! Op uw tweewieler pedaleert u op uw eigen tempo door de groene Normandische weidelandschappen of langs de Normandische kust. Makkelijk zat bovendien dankzij de talloze fietsroutes die de streek rijk is. Iedereen op de fiets, jongens!

Zijn uw kinderen echte paardenliefhebbers, dan is deze ‘paardenhoofdstad’ voor hen het einde. Paardrijden, een bezoek aan de nationale stoeterij … uw kleine ruitertjes zijn vast in de wolken want alles draait hier de hele dag rond paarden!

Bezoek Saint-Lô met z'n tweetjes

In het departement Manche hangt romantiek in de lucht! Bent u gek op tuinen en parken of gewoon op elkaar, dan is een uitstapje met uw geliefde naar een van de mooie parken in de omgeving van Saint-Lô een must. De ‘Jardin d’Elle’ met zijn kleurrijke bloemen lijkt wel een sprookje. Een betere plek om uw liefde (opnieuw) te verklaren, vindt u niet! 

Houdt u van buitensporten, dan moet u naar de vallei van de Vire. Kies een vaartuig – kano, kajak of stand-up paddle –, beslis welke afstand u wilt afleggen (4, 6 of 12 km) en ga de Vire-rivier op. Eenmaal terug op de wal is het tijd om uw wandelschoenen aan te trekken en een mooie tocht door het hart van het departement Manche te maken.

 

Camping Saint-Lô: onze tips voor een geslaagd verblijf

Zin in een cultureel uitje tijdens uw verblijf? Neem zeker een kijkje in het museum voor Schone Kunsten of het ‘Musée du Bocage Normand’ met zijn 800 m² grote tentoonstellingsruimte!

Fijnproevers en levensgenieters voelen zich de koning te rijk op de vele markten van de stad: groente, fruit, streekspecialiteiten … Het water loopt u in de mond!

Bericht aan alle muziekliefhebbers: artiesten uit de vier windstreken maken hun opwachting tijdens ‘Les Rendez-Vous Soniques’, een muziekfestival dat grote faam verwierf in de regio Basse-Normandie.

Ambitie om de nieuwe Tiger Woods te worden of gewoon nieuwsgierig? Op de compact-golfbaan van Saint-Lô vervolmaakt u uw swing en rijgt u de ‘pars’ en ‘putts’ aan elkaar!