Vond u nog geen bestemming voor uw volgende campingvakantie in de Vendée, dan is dat probleem bij deze opgelost: dit jaar wordt het … La Guérinière! Dit vakantieoord te midden van de ongerepte natuur bij de allermooiste stranden van het eiland Noirmoutier, overtreft al uw verwachtingen. Ontdek snel deze toeristische hotspot die jaarlijks duizenden vakantiegangers lokt. Begint u al uit te kijken naar uw campingvakantie bij Sandaya in La Guérinière?

Reserveer een plekje op de camping nabij La Guérinière

La Guérinière, dat op het nauwste stuk van het eiland Noirmoutier ligt, is een heus paradijs voor natuurliefhebbers. Houdt u van wandelen? Neem dan de hele familie mee naar het bos van Les Eloux! In dit beschermde gebied tussen L’Epine en La Guérinière kunt u prachtige wandelingen maken. 23 meter boven de Atlantische kust loopt u er tussen zeedennen en wilde egelantiers over kleine zandpaden en geniet u van een adembenemend uitzicht over de Atlantische oceaan. Waarom verrast u uw kroost niet met een picknick te midden van dit prachtige landschap? Misschien kunt u in de verte zelfs de ‘Moulin du Both’, de trotse molen in La Guérinière zien staan. Vakantie vieren in La Guérinière is ook genieten van eenvoudige dingen: lunchen in een goed restaurant in de stad, over de lokale markt struinen, inkopen doen in de lokale handelszaken … Heerlijke vakantiebezigheden voor klein en groot! Uw verblijf op uw familiecamping in La Guérinière is ook de ideale gelegenheid om fijne momenten te delen met familie of vrienden. Na een vakantiedag ‘thuiskomen’ in een comfortabel ingerichte stacaravan, de kinderen naar de kinderclubs brengen en ter plaatse talloze activiteiten uitproberen, met de familie plezier maken in het aquapark van de camping … Bij Sandaya beleeft u de vakantie waar u zelf het meest van houdt!

Camping aan zee

Zin in een dagje strand na uw trektocht door het bos van Les Eloux? Gelijk hebt u! La Guérinière op de westkust van het eiland Noirmoutier is een ideale bestemming voor wie van een zonnige vakantie aan zee houdt. Dankzij de meer dan 7 km fijnzandstrand geniet u hier van al het moois dat de oceaan te bieden heeft: wandelen langsheen de kust om uw jodiumvoorraad aan te vullen, zwemmen tussen de golven van de Atlantische Oceaan, watersporten beoefenen … Dit is een gedroomde gelegenheid om u aan uw favoriete activiteit te wijden: dolce far niente of spelen op het strand, zeilen, zeilwagenrijden, kitesurfen op het water … Deze ongerepte kust met haar elegante duinenstrook heeft bovendien het warmste water van het eiland. Zelfs de grootste koukleumen weerstaan er niet aan!

Zet koers naar de oesterhaven van Le Bonhomme

U staat aan de Atlantische Oceaan en ziet aan de ene kant de baai van Bourgneuf en aan de andere kant het stadje Noirmoutier-en-l’Île? Dan bent u ongetwijfeld in de haven van Le Bonhomme beland! Deze weliswaar kleine haven – amper 500 meter breed – heeft een grote reputatie: het is de belangrijkste oesterhaven van het eiland Noirmoutier. Wist u dat er een fietsroute over de dijk van Le Bonhomme loopt? Spring dus op uw tweewieler en breng een bezoek aan de oesterkwekers van Noirmoutier. Her en der vindt u tentjes waar u dagverse oesters kunt degusteren. Hebt u uw buikje rond gegeten, klim dan zeker even de dijk op. U hebt er een uniek uitzicht op de toegang tot de haven van Noirmoutier, het strand van Les Sableaux en de vuurtoren van La Pointe des Dames. Uw campingvakantie in La Guérinière belooft grandioos te worden!

Onze campings in de buurt

Noirmoutier en l'Île | Pays de la Loire
Beschikbaar van ${ beginDate } tot ${ endDate }
Andere beschikbare datums van ${ beginDate } tot ${ endDate }
Reservering niet beschikbaar
Vanaf ${ price }€ voor ${ nights } nachten