Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Camping Barbâtre

Welkom aan al onze kampeerders op het eiland Noirmoutier. Staat u te popelen om de mooiste landschappen van het zogenaamde mimosa-eiland te voet of op de fiets te verkennen? Dan is uw Sandaya-camping de ideale uitvalsbasis om samen met uw familie de parel van de archipel van de Vendée, op het einde van de Passage du Gois, te ontdekken. Eerste halte tijdens uw vakantie: Barbâtre aan de ingang van het eiland.

Camping Barbâtre: reserveer uw verblijf

Reserveer een plekje op de camping in Barbâtre

Bij laagtij komt u via de Passage du Gois op het eiland Noirmoutier terecht, waar u algauw Barbâtre en uw Sandaya-camping zult zien schitteren. De landschappen houden er de belofte in van een mooie vakantie: zeedennenbossen met wandelpaden, lange fijnzandstranden langs de Atlantische kust, de Polder de Sébastopol die is uitgeroepen tot Réserve Naturelle Régionale … Midden in dat uitzonderlijke natuurlijke kader bevindt zich uw campingaccommodatie. Daar kan uw vakantie dan eindelijk beginnen. Hebt u een volledig uitgeruste cottage gereserveerd? Kijk dan eens hoe die helemaal opgaat in het omliggende landschap. Of bent u op zoek naar afzondering? Dan zijn onze trapperstenten en indianentipi’s u op het lijf geschreven: u verblijft als het ware in een andere wereld! Zodra uw koffers uitgepakt zijn, kunt u het aquapark van de camping en het bijbehorende overdekte en verwarmde zwembad ontdekken. Na een aquagymsessie is het heerlijk ontspannen op het zonneterras en kunt u helemaal opgaan in uw lievelingsroman. Of gaat u liever sporten in de gezonde buitenlucht? Loop dan gauw naar de tennisvelden of de petanquebanen terwijl de kinderen zich amuseren in de gratis miniclubs. ’s Avonds kunt u samen met uw hele familie onder de sterrenhemel genieten van een maaltijd in het restaurant van de camping, en dan zit de mooie dag er alweer op.

Camping aan zee

Op het eiland Noirmoutier is het nooit ver lopen naar de stranden. Ontdek misschien eerst de stranden van de westkust van Barbâtre en de uitgestrekte duinenrij die uitkijkt op de golven. Vlak bij de camping bevinden zich maar liefst 7 km stranden waar u samen met uw familie kunt zonnen, zwemmen, surfen en … herbeginnen. De westelijke stranden van Noirmoutier vormen een heus paradijs voor watersportfanaten. Waarom zou u eens niet kitesurfen of plaatsnemen in een zeilwagen? In de richting van Noirmoutier-en-l’Île maken de lange, bleke fijnzandstranden geleidelijk plaats voor meer beschutte inhammen waar de villa’s uit de belle époque het verleden laten herleven. Maak ook een ommetje naar het Bois de la Chaise, waar Les Sableaux en het Plage des Dames garant staan voor mooie namiddagen langs het water.

Fietstocht rond het eiland Noirmoutier

Huur uw fiets op de camping en ontdek de talrijke fietspaden die het eiland Noirmoutier doorkruisen. Vanuit Barbâtre kunt u de beschermde landschappen van de Polder de Sébastopol aan de oostkant van het eiland in al hun pracht gaan bewonderen. Volg de kust naar de oesterhaven van Bonhomme, waar u kunt smullen van de heerlijke oesters. Daarna kunt u in Noirmoutier-en-l’Île een bezoek brengen aan het kasteel-museum dat uittorent boven het historische centrum. Beklim de donjon en geniet van het unieke uitzicht over het hele eiland. Ruil daarna de steegjes om voor de zandduinen terwijl u langs het Bois de la Chaise tussen de steeneiken en de Atlantische Oceaan fietst. Dit is de ideale plek om nog gauw even een verfrissende duik te nemen voor u naar de camping terugfietst. Met z’n allen in het water!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Barbâtre, reserveer uw verblijf!

Noirmoutier-en-l'Île | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!