Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Optie Vrijheid: gratis annuleren! Meer weten?

Eiland Bréhat

Bréhat is een ongerept eiland voor de Bretonse kust dat al uw zintuigen aanspreekt. Deze parel van de natuur charmeert met zijn roze granietrotsen, veelkleurige bloemen en groene tuinen die prachtig tegen het blauw van het Kanaal afsteken. Uw excursie naar Bréhat wordt een kleurrijke ontdekkingstocht!
Eiland Bréhat : reserveer uw verblijf

Het eiland Bréhat, een niet te missen hotspot op uw vakantie

Het is geen toeval dat Bréhat tot de allermooiste eilanden van Bretagne wordt gerekend. Dit zogenaamde bloemeneiland met zijn rustgevende, ongerepte natuur is zonder meer paradijselijk. Vanuit Paimpol vaart u er in enkele minuten naartoe. Wedden dat dit Bretonse uitstapje u aangenaam weet te verrassen?

Ook de rest van de vakantie oogt veelbelovend! Wat dacht u van een 4- of 5-sterrencamping aan de Kanaalkust? Verblijf in een volledig ingerichte stacaravan, een tent of uw eigen camper, en geniet met volle teugen van de Côte de Granit Rose waar Bretagne zich van zijn kleurrijkste kant toont. Bent u gesteld op een actieve vakantie, dan kunt u zich uitleven op het multisportterrein en in het uitgestrekte aquapark met overdekt zwembad en glijbanen. En dan zijn er nog de gratis kinderclubs waar de jongste campinggasten een heleboel nieuwe vrienden maken!

Bezoek het eiland Bréhat met de hele familie

Zet na een lekker ontbijtje op de camping koers naar Pointe de L’Arcouest of het strand van Trestraou voor een onvergetelijk familie-uitstapje naar het eiland Bréhat. Op het eiland is gemotoriseerd vervoer niet toegelaten: een ideale gelegenheid om met de hele familie een fiets te huren en de mooiste hoekjes van het eiland op eigen kracht te verkennen! 

Struin door de prachtige straatjes van de pittoreske stad in het zuiden van het eiland waar hortensia’s, agaven en mimosa’s de dienst uitmaken. Hou even halt bij de getijdenmolen van Birlot, een van de allermooiste van Bretagne, en geniet tot slot van een gastronomische pauze op het terras van een crêperie!

Bezoek het eiland Bréhat met z'n tweetjes

Na uw bloemenwandeling door de nauwe straten in het zuiden van het eiland is het tijd om via de Pont ar Prat, de brug die door Vauban werd gebouwd, naar de noordkant van het eiland te fietsen. Er wacht u een ongerept, groen landschap dat u vast aan het Ierse platteland doet denken. Ideaal om tot rust te komen!

Wandel of fiets tot slot op uw eigen tempo naar de vuurtorens van Rosédo en Paon die van op de roze granietkliffen trots over de zee uitkijken. Kies een kreekje uit en geniet er met uw geliefde van een romantische 100% Bretonse picknick met uitzicht over het Kanaal!

Camping Eiland Bréhat: onze tips voor een geslaagd verblijf

Ga niet meteen aan wal maar vaar eerst een keer rond het eiland: tijdens deze 40 minuten durende tocht met gids krijgt u Bréhat in al zijn pracht te zien!

Hebt u zelf geen fiets? Geen nood, bij uw aankomst op het eiland vindt u tal van fietsverhuurdiensten!

Eucalyptus en aloë vera, agaven en Afrikaanse lelies … Maak kennis met de vele exotische bloemen die de trots van het eiland Bréhat zijn!

Kajakken, zeilen of duiken? Kies ter plaatse een originele manier om de archipel van Bréhat te verkennen!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Eiland Bréhat, reserveer uw verblijf!

Nieuw!
Perros-Guirec | Bretagne
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!