Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

COVID-19: update over uw verblijf Meer weten?

Douanierspad

Een vuurtoren, fijnzandstranden, ongerepte natuurlijke inhammen … Op het douanierspad, de zogenaamde GR 34, zult u helemaal willen opgaan in de adembenemende landschappen van de Côte de Granit Rose. Tijdens deze wandeling die u niet gauw zult vergeten, kunt u tussen Ploumanac’h en het strand van Trestraou uw ogen de kost geven.
Douanierspad : reserveer uw verblijf

Douanierspad in Ploumanac’h, een absolute must tijdens uw vakantie!

Ontdek tijdens uw campingvakantie in Bretagne de mooiste wandelroute van de regio. Het douanierspad is geschikt voor kampeerders van alle leeftijden en laat u kennismaken met de ongelooflijke landschappen van de bekende Côte de Granit Rose. Zowel in de richting van Perros Guirec als in die van Ploumanac’h is het aldoor genieten van de rotsen met hun raadselachtige vormen en bijzondere paarlemoeren kleur.

Vlakbij verblijft u op uw Sandaya-camping in het idyllische kader van de Bretonse kusten. Tussen twee uitstappen naar het strand of naar een van de mooie dorpen in de buurt van de camping door is het heerlijk ontspannen in het zwemparadijs met waterglijbanen. Op de sportterreinen kunt u dan weer aan uw conditie werken. Een tent, een camper, een stacaravan, of een chalet … Kamperen in alle vrijheid, dat is ook zelf kiezen waar u uw koffers uitpakt.

Bezoek het douanierspad - de GR 34 met de hele familie

We volgen het mythische douanierspad en zetten koers naar het strand van Trestraou. Met het strandlaken over uw schouder geslagen is het amper een paar minuten lopen naar uw bestemming. Onderweg kunt u in de roze granietrotsen vormen proberen te herkennen: een schildpad, een konijn, een walvis … Deze wandeling zal de fantasie van klein en groot alleen maar aanwakkeren.

Op het strand kunt u zich samen met uw familie helemaal uitleven: watersporten, zwemmen in de bewaakte zone, zandkastelen bouwen … Het adembenemende uitzicht op de archipel van Les Sept-Îles, een van de grootste volgelreservaten van Frankrijk, krijgt u er gratis bovenop.

Bezoek het douanierspad – de GR 34 met z’n tweetjes

Gaat u met z’n tweetjes wandelen? Dan kunnen we u alvast een tip geven: loop richting het strand van Saint-Guirec, helemaal rond Ploumanac’h. U zult zich de omweg niet beklagen, want zo geniet u van nog meer adembenemende uitzichten langs Het Kanaal. Langs de Côte de Granit Rose leidt de GR 34 u beurtelings naar de landtong van Pors-Rolland, naar de vuurtoren van Men Ruz en naar de inham van Saint-Guirec die tussen de rotsen en de kustvilla’s ingenesteld ligt.

Begint uw maag wat te knorren? Geen probleem, want dit is het ideale kader om te genieten van een romantische picknick. Met op de achtergrond het rustgevende geruis van de golven, hebt u hier een adembenemend uitzicht op het kasteel van Costaérès, dat op een eilandje is gebouwd. Vergeet ook niet de schoonheid van deze plek vast te leggen voor de eeuwigheid.

Camping Douanierspad: onze tips voor een geslaagd verblijf

Het beste moment om te gaan wandelen? ’s Morgens vroeg of bij zonsondergang is de Côte de Granit Rose op zijn mooist!

Bent u die picknickmand vergeten te vullen? Op het einde van het pad wacht u een crêperie. Na de inspanning hebt u wel een lekkere pannenkoek verdiend!

Scheep in voor een uitstap naar de 7 eilanden en observeer er een van de 23.000 vogelkoppels die er leven!

Terug op de camping kunt u de dag in alle rust afsluiten in het aquapark met verwarmd zwembad en zonneterras!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Douanierspad, reserveer uw verblijf!

Nieuw!
Perros-Guirec | Bretagne
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!