Camping Côte de Granit Rose, reserveer uw verblijf!

Perros-Guirec | Bretagne
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Nieuw!
Pléneuf-Val-André | Bretagne
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Côte de Granit Rose, uw ideale vakantiebestemming!

Wist u dat er op de hele wereld maar 3 plaatsen zijn waar graniet met deze bijzondere kleur te vinden is? Corsica, China en de Côtes-d’Armor! Van Perros-Guirec tot in de baai van Lannion spreekt deze kuststreek met haar buitengewone reliëf meteen tot ieders verbeelding. Hartje zomer maakt de turkooisblauwe zee van de Kanaalkust het plaatje helemaal af. Dit is het ideale moment om dit spectaculaire landschap met uw eigen ogen te zien!

Uitkijkend over het blauwe water heet uw camping met stacaravans en kampeerplaatsen u van harte welkom om met de hele familie de bijzondere schoonheid van dit stukje Bretagne te verkennen. Neem een duik in het overdekte en verwarmde zwembad, zoef van de waterglijbaan en geniet van een balneosessie in de spa van de camping. Klaar voor een avontuurlijke vakantie aan zee?

Bezoek de Côte de Granit Rose met de hele familie

Het favoriete spel van alle kinderen op vakantie aan de Côte de Granit Rose? De vreemdste figuren ontdekken in de door water en wind uitgeslepen rotsen! Een heks met een haakneus, een grappige vis, een gigantische schildpad … De verbeelding van uw kleine campinggenoten wordt volop aan het werk gezet!

Wilt u de kust van dichtbij gaan bekijken, neem dan de GR 34-route die als het mooiste wandelpad van Bretagne bekendstaat! Dit stukje van het douanierspad, dat voor iedereen doenbaar is, kruist de route naar de vuurtoren van Ploumanac’h en brengt u naar het familiestrand van Trestraou. Dat is meteen de ideale plek voor wie met een catamaran, een zeil- of een zwaardboot wil leren varen!

Bezoek de Côte de Granit Rose met z'n tweetjes

Tijdens een romantisch uitje aan de Kanaalkust ontdekt u vanzelf wat de Fransen met ‘la vie en rose’ bedoelen! Naast de meest vreemdsoortige rotsformaties heeft de Côte de Granit Rose ook aangename plezierhavens, karaktervolle dorpen en idyllische eilandjes voor u in petto. Vanuit Ploumanac’h, dat de Fransen in 2015 tot hun favoriete dorp verkozen, geniet u van een onovertroffen uitzicht op de archipel van Les Sept Îles die als natuurreservaat beschermd is.

Ga aan boord van een motorboot of een traditioneel zeilschip en geniet van de bijzondere choreografie die papegaaiduikers, aalscholvers en jan-van-genten er opvoeren. Misschien hebt u zelfs het geluk om een stel grijze zeehonden of dolfijnen te spotten!

Camping Côte de Granit Rose: onze tips voor een geslaagd verblijf

Toon u van uw sportiefste kant en verken de Côte de Granit Rose in een kajak, op een stand-up paddle of zelfs met een zeilboot!

Neem een kijkje in de baai van Perros-Guirec en bewonder het kapelletje dat uit het water lijkt op te rijzen!

Geef u over aan dolce far niente en voel u in de zevende hemel op de zandstranden van Trégastel!

Neem uw zwemvliezen, snorkel en duikbril mee en verken de sublieme onderwaterwereld voor de kust van Trébeurden!