Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Optie Vrijheid: gratis annuleren! Meer weten?

Archipel van Les Sept Îles

De ongerepte archipel van Les Sept Îles op enkele kilometers van de Côte de Granit Rose in Bretagne staat bekend als een heus paradijs voor zeevogels. Uw camping aan de Bretonse kust is een ideale uitvalsbasis om deze ongelooflijke eilandengroep voor de Kanaalkust te ontdekken!
Archipel van Les Sept Îles : reserveer uw verblijf

De archipel van Les Sept Îles, een niet te missen hotspot op uw vakantie

Bretagne bezit tal van verborgen schatten: ontdek ze vanaf uw Sandaya-camping! Slechts enkele kilometers voor de kust – de prachtige Côte de Granit Rose – bevindt zich een uniek gebied waar de natuur heer en meester is. Stelt u het zich even voor: duizenden jan-van-genten, honderden papegaaiduikers, alken, aalscholvers en meeuwen die in de holten van de rotsen een nestplaats vinden. Welkom op de archipel van Les Sept Îles, het grootste vogelnatuurpark van heel Frankrijk!

Eenmaal terug op de wal is het heerlijk thuiskomen op onze camping aan de Bretonse kust. Ideaal voor wie op authenticiteit gesteld is en vakantie wil vieren aan de Kanaalkust. In Noord-Bretagne wordt u tijdens uw verblijf steeds vergezeld door de sublieme landschappen van de Côte de Granit Rose. Wat kunnen we u aanbieden: een ruime stacaravan of een kampeerplaats voor uw tent of camper? U kiest gewoon de vakantieaccommodatie die u het best bevalt. Bovendien vindt u op de camping een uitgebreid aanbod aan sport-, ontspannings- en vrijetijdsactiviteiten. Hier beslissen campinggasten zelf hoe hun vakantieprogramma er zal uitzien!

Bezoek de archipel van Les Sept Îles met de hele familie

Neem met zijn allen de boot naar de archipel van Les Sept Îles met zijn schitterende landschappen! Vanuit Perros-Guirec, een typisch Bretons dorp bij de vuurtoren van Men Ruz, vertrekken regelmatig ontdekkingscruises. De gidsen maken er een erezaak van om u in hun passie voor dit buitengewone gebied te laten delen!

De kids ontdekken samen met hen alle geheimen van de archipel die een heus toevluchtsoord voor de lokale fauna is. In totaal kunt u er maar liefst 27 zeevogelsoorten spotten! En met een beetje geduld en wat geluk ziet u misschien zelfs een paar dolfijnen of enkele grijze zeehonden …

Bezoek de archipel van Les Sept Îles met z'n tweetjes

Wilt u een tip voor een bezoek aan Les Sept Îles zonder kinderen? Boek een excursie met een tussenstop van 45 minuten op het Île aux Moines! Op het eilandje bevinden zich een vuurtoren en een fort van Vauban, maar u hebt er ook een uniek uitzicht over de Bretonse archipel met zijn beschermde fauna. Opgelet echter: de wegen zijn soms erg steil!

Terug op de wal is het tijd voor een relaxte pauze bij de zee. Volgt u het schitterende douanierspad, dan komt u vanzelf bij het strand van Trégastel, Perros-Guirec of Trestraou. Uw vakantie aan de Bretonse kust blijft u overigens verrassen. Wacht tot u Ploumanac’h ziet, dat niet voor niets tot ‘Grand Site Naturel’ werd uitgeroepen!

Camping Archipel van Les Sept Îles: onze tips voor een geslaagd verblijf

Maak vanaf Perros-Guirec een boottocht van 2,5 uur met tussenstop om zo lang mogelijk van het magische schouwspel te genieten!

Vanaf de archipel van Les Sept Îles is het uitzicht over de Côte de Granit Rose onovertroffen: mis er niets van!

Hebt u genoten van uw bezoek? Op dan naar het eiland Bréhat in het oosten om alweer nieuwe horizonten te verkennen!

Sluit de dag tot slot in schoonheid af op de camping en trakteer de hele familie op een heerlijke 'galette bretonne'!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Archipel van Les Sept Îles, reserveer uw verblijf!

Nieuw!
Perros-Guirec | Bretagne
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!