Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Verblijf 2020: grijp uw kans vóór 31/12! Meer weten?

Archipel van Les Sept Îles

Enkele kilometers voor de Côte de Granit Rose ligt de ongerepte archipel van Les Sept Îles, een waar paradijs voor zeevogels. Vaar het Kanaal op en ontdek de pracht van deze ongelooflijke archipel voor de Bretonse kust!
Archipel van Les Sept Îles : reserveer uw verblijf

De archipel van Les Sept Îles, een niet te missen hotspot op uw vakantie

Duizenden jan-van-genten, honderden papegaaiduikers, kleine pinguïns, aalscholvers en zeemeeuwen die tussen de rotsen hun nest hebben … u gelooft uw ogen niet! In de archipel van Les Sept Îles, het grootste vogelreservaat van Frankrijk, is de natuur heer en meester. Gooi de trossen los en breng een bezoek aan deze fascinerende plek!

Plof uw koffers neer aan de Kanaalkust en ontdek de geneugten van een vakantie op een 4- of 5-sterrencamping. In het hart van Bretagne geniet u elke dag van de sublieme landschappen van de Côte de Granit Rose. Reserveer de accommodatie die u verkiest – een ruime stacaravan voor u beiden of een kampeerplaats voor uw tent of camper – en geniet van het sport-, ontspannings- en relaxatieaanbod op de camping. Hier stelt elke campinggast zijn eigen vakantieprogramma samen!

Ontdek de archipel van Les Sept Îles met de hele familie

Iedereen aan boord? Op dan naar de schitterende landschappen van Les Sept Îles! Vanaf Perros-Guirec vertrekken regelmatig begeleide cruises naar de archipel.

Dankzij de gidsen, die maar wat graag hun passie met u delen, komt u samen met de kids alles te weten over dit toevluchtsoord voor zeevogels. In totaal krijgt u maar liefst 27 verschillende soorten te zien. En met wat geluk spot u zelfs enkele grijze zeehonden of ziet u een paar dolfijnen door het water buitelen!

Ontdek de archipel van Les Sept Îles met z'n tweetjes

Ons advies voor een bezoek aan Les Sept Îles zonder kroost? Boek een excursie met een stop van 45 minuten op het Île aux Moines! U ontdekt er de vuurtoren en het fort van Vauban, en geniet er bovendien van een uniek uitzicht over de archipel. Opgelet echter: de paden kunnen er erg steil zijn!

Terug op de wal kunt u heerlijk relaxen aan het strand. Via het sublieme douanierspad komt u bij het strand van Trégastel, Perros-Guirec of Trestraou. Ook in Ploumanac’h, dat het label ‘Grand Site Naturel’ kreeg, komt u gegarandeerd ogen te kort!

Camping Archipel van Les Sept Îles: onze tips voor een geslaagd verblijf

Maak vanaf Perros-Guirec een boottocht van 2,5 uur met tussenstop om zo lang mogelijk van het magische schouwspel te genieten!

Vanaf de archipel van Les Sept Îles is het uitzicht over de Côte de Granit Rose onovertroffen: mis er niets van!

Hebt u genoten van uw bezoek? Op dan naar het eiland Bréhat in het oosten om alweer nieuwe horizonten te verkennen!

Sluit de dag tot slot in schoonheid af op de camping en trakteer de hele familie op een heerlijke 'galette bretonne'!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Archipel van Les Sept Îles, reserveer uw verblijf!

Nieuw!
Perros-Guirec | Bretagne
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!