Camping Île de Tatihou: reserveer uw verblijf

Het eiland Tatihou, uw ideale vakantiebestemming!

Het mag dan klein zijn, Tatihou is een ongerept natuurgebied met duizend-en-één schatten waar rust, natuur en erfgoed de dienst uitmaken. Verken naar hartenlust elk hoekje van dit eiland samen met uw familie, met uw wederhelft of onder vrienden

Kiest u voor onze Sandaya-campings, dan hebben de Cotentin en Normandië weldra geen geheimen meer voor u. Naast hun perfecte ligging in de nabijheid van de allermooiste plekjes van de streek, garanderen ze u ook een ongeëvenaarde  campingervaring. Een aquapark, gratis kinderclubs, sportactiviteiten, de oceaan vlakbij … Daar zegt u toch geen neen tegen?

Bezoek het eiland Tatihou met de hele familie

Op het eiland vindt u een familieactiviteit die op ieders enthousiasme kan rekenen: dieren kijken in hun natuurlijke habitat! In het 3 hectare grote vogelreservaat leven 150 verschillende soorten broedvogels, trekvogels en gastvogels. De kids kijken hun ogen uit en houden er onvergetelijke herinneringen aan over! 

Vóór of na uw bezoek aan dit natuurgebied kunt u wat cultuur opsnuiven in het zeevaartmuseum. En óf het kroost geboeid zal zijn door de scheepswrakken van de koninklijke vloot die hier in de 17e eeuw verging! De collecties over het eiland, zijn ontstaan en zijn fauna en flora maken het plaatje compleet. Tot besluit van deze leuke familiedag wacht nog een heuse apotheose: boven op de Vauban-toren, die net als zijn broertje in Saint-Vaast-la Hougue door de Unesco beschermd is, hebt u een weergaloos uitzicht over de kust en het eiland!

Bezoek het eiland Tatihou met z'n tweetjes

Hand in hand wandelt u door telkens andere landschappen, afhankelijk van uw voorkeur. Van de zeedijk over de vegetatie in de maritieme tuinen tot de historische Vauban-torens: de setting maakt uiteindelijk niet zoveel uit, zolang u maar van het samenzijn met uw wederhelft geniet. En wat dacht u van een picknick met zijn tweeën bij de oceaan? Als dat niet romantisch is!

Bent u sportief maar houdt u ook van festivals? Dan kunnen u en uw geliefde sport en muziek combineren tijdens ‘Les Traversées Tatihou’, een festival dat elke zomer plaatsvindt. Op het programma: bij laagtij te voet naar het eiland wandelen en eenmaal daar genieten van de muziek van de zee. En dat alles op het ritme van de getijden uiteraard! Wandelen, muziek maken en van de zee genieten: op Tatihou vormen die activiteiten een perfecte drie-eenheid!
 

Camping Île de Tatihou: onze tips voor een geslaagd verblijf

Wist u dat het eiland Tatihou zijn naam aan de Vikings dankt en zoveel betekent als ‘land omringd door water’? Op Tatihou leert een mens nog eens wat!

Wilt u iets bijzonders zien? Maak een ommetje langs de scheepswerf van het eiland waar de wrakken voor het zeevaartmuseum gerestaureerd en onderhouden worden!

Speur de horizon af en met wat geluk ziet u in de verte enkele zeldzame zomergasten voorbijkomen: dolfijnen bijvoorbeeld!

Wilt u vanuit Saint-Vaast-la-Hougue naar het eiland, dan kunt u de amfibieboot nemen die bij hoogwater drijft en bij laagwater rijdt: de tocht ernaartoe is even leuk als het bezoek aan het eiland zelf!

Camping Île de Tatihou, reserveer uw verblijf!

Nieuw!
Maupertus-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Saint-Aubin-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!