Camping Cotentin: reserveer uw verblijf

De Cotentin, uw ideale vakantiebestemming!

Zowel op de wal als op zee gaat er een onmiskenbare charme uit van de Cotentin. Deze ongerepte en authentieke bestemming kunt u op talloze manieren verkennen. Keer terug in de tijd op de Invasiestranden, flaneer door de straten van de typische dorpen, proef de verrukkelijke terroirproducten of ga wandelen langs de kust: uw Normandische vakantie wordt sowieso een succes!

Op onze Sandaya-camping in het hart van de Cotentin vindt u alles wat u nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf met uw familie, onder vrienden of met zijn tweeën: een mooi aquapark met overdekt zwembad, accommodaties met alle comfort, kinderclubs en – last but not least – een rechtstreekse toegang tot het strand. Dat bedoelen we nou bij Sandaya met een zorgeloze campingvakantie!  
 

Bezoek de Cotentin met de hele familie

In de Cotentin hebt u de familieactiviteiten voor het uitkiezen. Wordt het een cultureel, sportief of ludiek uitstapje? Iedereen vindt hier zijn gading! Een bezoek aan de Invasiestranden is voor jong en oud even fascinerend als ontroerend. Bij Cherbourg-en-Cotentin moet u beslist een kijkje nemen in de oude paraplufabriek met zijn museum, alvorens koers te zetten naar Barfleur of Saint-Vaast-la-Hougue voor een wandeling. Eenmaal terug in uw comfortabele accommodatie kunt u ‘Les Parapluies de Cherbourg’, de beroemde film van Jacques Demy, (nog eens) bekijken.

Een verblijf in Normandië is voor uw kleine campinggenoten een uitgelezen kans om nieuwe smaken te ontdekken en hun kans te wagen als culinair recensent. De Cotentin barst van de specialiteiten die allemaal even lekker zijn: cider (niet voor de kids natuurlijk), gerookte ham, traditionele koekjes en andere hartige en zoete delicatessen die de smaakpapillen van de hele familie weten te bekoren.
 

Bezoek de Cotentin met z'n tweetjes

Ook voor verliefde stellen zijn er heel wat activiteiten te vinden: te land, ter zee en … in de lucht! Zet u er graag stevig de pas in en houdt u van een flinke wandeltocht? Dat treft, want deze streek is bezaaid met wandelroutes voor elk niveau. Verken bijvoorbeeld het mythische ‘douanierspad’, dat u door adembenemende landschappen voert. 

Liefhebbers van sensationele kicks kunnen eropuit met een parapente, een deltavlieger of een ULM. Vanuit de lucht ziet de Cotentin er nog mooier uit dan van op de grond! Ook op zee hebt u keuze zat: zeilen, stand-up paddle, kajakken, catamaranvaren, surfen, funband …  De mogelijkheden zijn (haast) eindeloos. Kies de formule die u het best bevalt of probeer het allemaal een keer uit!

Camping Cotentin: onze tips voor een geslaagd verblijf

Zin om uit te blazen, de ongerepte natuur te bewonderen en de buitenlucht op te snuiven? Op dan naar het natuurpark van de moeraslanden van Cotentin en Bessin in Carentan: het prachtige landschap en de wilde fauna kunnen jong en oud bekoren!

Het eiland Tatihou voor de kust van Saint-Vaast-la-Hougue is als natuurgebied ideaal voor een pauze in het groen, maar ook het museum en de door de Unesco beschermde Vauban-torens zijn een omweg waard!

Een niet te missen culturele trekpleister? Het kasteel van Saint-Sauveur-le-Vicomte: dit historisch monument neemt u mee op een fascinerende reis door de geschiedenis van Frankrijk en Normandië!

Fan van dolce far niente? Vlij uw handdoek neer op een van de vele stranden van de Cotentin en geniet van het ongerepte, authentieke en sublieme kader: zalig!

Camping Cotentin, reserveer uw verblijf!

Nieuw!
Maupertus-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Saint-Aubin-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!