Camping Saint-Sornin: reserveer uw verblijf

Reserveer een stacaravan op de camping nabij Saint Sornin

Halfweg tussen Rochefort en Royan en op slechts enkele kilometers van de stranden tegenover het Île d’Oléron ligt Saint-Sornin, een vredig dorpje in de Charente-Maritime met een onverwoestbare charme dat u vast weet te bekoren tijdens uw familievakantie. En wat gaat er boven het prachtige kader van een 4- of 5-sterrencamping om op adem te komen nadat u de hele dag lang de mooiste landschappen van de Charente-Maritime hebt doorkruist? Reserveer met enkele muisklikken de huuraccommodatie van uw dromen: een stacaravan met schaduwrijk terras of een kampeerplaats onder de dennen. Op uw Sandaya-camping kan het allemaal! En omdat de zon ’s zomers altijd van de partij is aan de Atlantische kust, stelt u uw activiteitenprogramma samen zoals u zelf verkiest: baantjes trekken in de verwarmde zwembaden van het aquapark, met de kids van de waterglijbanen roetsjen, een pingpongtoernooi in de openlucht organiseren of een balletje trappen op het multisportterrein … Op uw campingvakantie bij Sandaya vergeet u al uw zorgen! Ouders van jonge kinderen kunnen bovendien rekenen op de gratis kinderclubs in ons vakantiedorp waar de kleine ukken onder het waakzaam oog van onze professionele animatoren de tijd van hun leven hebben samen met hun nieuwe vriendjes.

Camping aan zee

De Charente kan prat gaan op charmante steden als La Rochelle, Rochefort en Royan, terwijl de stranden van de Charente-Maritime u tal van ontspanningsmogelijkheden bieden. Op een twintigtal kilometers van Saint-Sornin vindt u de sublieme panorama’s van de Côte Sauvage en de Côte de Beauté waar het kustlandschap groen en blauw kleurt. Badplaatsen als La Tremblade en La Palmyre heten u hartelijk welkom voor een dagje aan zee met de familie, vlak bij de duinen en de zeedennen. Hebt u zin om het ruime sop te kiezen en de archipel van de Charente te ontdekken? Maak een onvergetelijke boottocht naar de verschillende eilanden: het Île d’Oléron met zijn prachtige licht en talloze schatten, het Île de Ré dat u op de fiets kunt verkennen, of het Île d’Aix en het Île Madame waar absolute rust heerst. Laat u op het strand inwijden in de ‘pêche à pied’ (voetvissen) of leer (wind)surfen. Er is echt voor iedereen wat leuks te beleven op de stranden van de oceaan!

Fietsen en wandelen in de omgeving van Saint Sornin

Laat uw auto of camper aan de kant en verken de charmante landschappen in de omgeving van Saint-Sornin te voet of op de fiets. Trek met de hele familie de natuur in en zet koers naar Broue. Na een wandeling of fietstocht door bossen, langs vijvers en door moerassen ziet u in de verte de toren van Broue, het enige wat nog rest van het middeleeuwse fort dat eertijds over de golf van Saintonge uitkeek. U kunt zich geen mooier panorama voorstellen voor een picknick in de Charente! Hebt u nog wat tijd voor u de terugtocht moet aanvatten? Fiets dan verder in noordelijke richting tot bij het versterkte kasteel van Saint-Jean-d’Angle waar een groep troubadours de kinderanimatie verzorgt. Hier begint het avontuur pas echt!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Saint-Sornin, reserveer uw verblijf!

La Palmyre | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Nieuw!
Saint-Just-Luzac | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!