Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Beynac-et-Cazenac

Beynac-et-Cazenac is een dorp in de Dordogne dat met alle charmes van de Périgord Noir gezegend is: een middeleeuws fort hoog op de rotsen, geplaveide straatjes, huizen met platte stenen daken, de meanders van de Dordogne … Er wacht u een magisch bezoek aan Beynac-et-Cazenac tijdens uw verblijf in de Périgord!

Campings in de buurt

Atur | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Saint-Martial-de-Nabirat | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Sarlat | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Beynac-et-Cazenac, uw ideale vakantiebestemming!

Beynac-et-Cazenac, de parel van de Périgord Noir, ligt op slechts 10 minuten van Sarlat en kreeg het label ‘Plus Beaux Villages de France’. U begrijpt meteen waarom: het dorp leunt tegen een rots aan en wordt gedomineerd door zijn beroemde fort terwijl beneden de Dordogne stroomt. Echt een plaatje! En de kers op de taart: dit dorp ligt vlak bij uw Sandaya-camping! Maak er een sprookjesachtige dag van en bezoek het eeuwenoude fort of maak een wandeling op de oever van de Dordogne.

Zoekt u logies vlak bij Beynac-et-Cazenac en wilt u optimaal genieten van de talloze charmes van de Périgord, dan kunt u terecht op uw Sandaya-camping met zijn bevoorrechte ligging en prachtige kader. Liefhebbers van een verblijf dicht bij de natuur slapen er prinsheerlijk in een tent of een volledig ingerichte cottage, naargelang van hun campingvoorkeuren. Ter plaatse vindt u na elk uitstapje verkoeling in het aquapark met verwarmde zwembaden en glijbanen voor de kids. Vergeet ook niet de vele sport- en spelactiviteiten voor de hele familie!

Bezoek Beynac-et-Cazenac met de hele familie

Een bezoek aan Beynac-et-Cazenac tijdens uw campingverblijf heeft veel weg van een middeleeuws avontuur. Op uw veroveringstocht met de hele familie mag u beslist het kasteel van Beynac niet vergeten, de eeuwige rivaal van het niet minder beroemde kasteel van Castelnaud aan de overkant van de rivier. Eropaf, jongens!

Op het kasteel verneemt u alles over de rol die het in de Honderdjarige Oorlog speelde en de avonturen van Richard Leeuwenhart en Eleonora van Aquitanië. Het kasteel is meer dan 9 eeuwen oud en heeft heel wat verhalen te vertellen! De grootste schat is zonder twijfel de donjon, het hoogst gelegen en ook oudste deel van het kasteel. Vanaf het terras hebt u een spectaculair uitzicht over de vallei van de Dordogne!

Bezoek Beynac-et-Cazenac met z'n tweetjes

Er zijn heel wat manieren om Beynac-et-Cazenac te bezoeken. Een boottocht op de Dordogne aan boord van een traditionele ‘gabarre’ spreekt wellicht het meest tot de verbeelding van verliefde stellen. De ‘gabarres’ van Beynac-et-Cazenac, waarmee ooit noten, hout of wijn naar Bordeaux gebracht werden, staan nu ten dienste van toeristen op zoek naar een originele ervaring. Op geen enkele manier hebt u een mooier uitzicht op Beynac-et-Cazenac en zijn kasteel!

Zet u koers naar het kasteel van Castelnaud, bezoek dan zeker de beroemde hangende tuinen van Marqueyssac, zonder enige twijfel de meest romantische plek van de hele Périgord. In dit beschermde park (22 ha) kunt u prachtig wandelen te midden van de duizenden met de hand gesnoeide buxusplanten!

Camping Beynac-et-Cazenac: onze tips voor een geslaagd verblijf

Wist u dat het kasteel van Beynac-et-Cazenac het decor was van heel wat films? Onder meer ‘Les Visiteurs’ werd hier gedraaid!

’s Zomers biedt het kasteel audiogidsen aan voor zijn bezoekers van overal ter wereld. Ook informatiefolders zijn vrij te verkrijgen!

Voelt u de adrenaline graag stromen? Maak een tocht hoog boven Beynac-et-Cazenac en de hele vallei van de Dordogne in … een luchtballon!

Bezoek de beroemde boerenmarkt van Beynac waar u kraampjes met allerhande lekkers vindt: open van midden juni tot midden september!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!