Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Seignosse

Uw camping in de buurt van Seignosse in de Landes ligt pal aan de oceaan. U kunt er dan ook de mooiste landschappen van de Atlantische kust bewonderen. Tussen het zeedennenbos en de witte zandduinen viert u in een volledig uitgeruste cottage of op een kampeerplaats met de hele familie vakantie midden in een uitzonderlijk natuurlijk kader.

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Vielle-Saint-Girons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Soustons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Seignosse, uw ideale vakantiebestemming!

Seignosse, tussen Hossegor en Vieux-Boucau-les-Bains, is een van de pareltjes van de Côte d’Argent. Hier laten we de auto aan de kant staan: te voet of op de fiets doorkruisen we het enorme bos van de Landes en ontdekken we de lange fijnzandstranden langs de oceaan. In dit bijzondere kader speelt uw vakantie in de buurt van Seignosse zich af.

Als u even niet aan het stoeien bent in de golven van de Atlantische Oceaan, is het zowel in het laag- als in het hoogseizoen lekker ontspannen op uw Sandaya-camping. U kunt er herbronnen in de volle natuur op een van onze kampeerplaatsen of genieten van het comfort van een van onze volledig uitgeruste stacaravans. In Seignosse beseft u algauw dat de beste dagen zich in de buitenlucht afspelen: in de zwembaden van het aquapark, op het multisportterrein, op de petanquebaan of op het beachvolleybalveld. Terwijl de kinderen zich amuseren in de gratis miniclubs kunt u de omgeving van de camping verkennen en helemaal tot rust komen.

Bezoek Seignosse met de hele familie

Een dagje strand, een surfinitiatie, een kanotocht … In Seignosse beleeft u samen met uw familie onvergetelijke tijden in een bijzonder natuurlijk kader.

In de zomer is de zon hier altijd van de partij. Gewapend met onze gevulde picknickmand, duikbril en snorkel zetten we koers naar het strand van Le Penon, het grote strand dat in deze badplaats het meest geschikt is voor families. Het strand van Le Penon is rechtstreeks bereikbaar vanuit het stadscentrum en staat ook bekend om zijn prachtige zonsondergangen. Vergeet dus niet om ‘s avonds nog eens terug te komen om het schouwspel te bewonderen. In de richting van Soustons verandert het landschap. U ontdekt er de ongerepte oevers van de Étang Blanc. Huur er een bootje of een kano en maak samen met uw familie een tochtje op het water.

Bezoek Seignosse met z’n tweetjes

Met zijn stranden zover het oog reikt, het alomtegenwoordige bos en zijn eindeloze vakantiesfeer, is Seignosse de ideale vakantiebestemming voor verliefde stelletjes die op zoek zijn naar natuur en avontuur.

Na een lekker ontbijt op de camping trekken we ons badpak aan en is het in alle rust genieten van een ochtendlijke duik. Daarna zetten we koers naar het strand van Casernes of Bourdaines in de richting van Hossegor en Capbreton. Beter nog: spring misschien op de fiets. Als u de Vélodyssée-route langs de ongerepte kustlijn volgt, hebt u een schitterend uitzicht over de oceaan. Op de terugweg kunt u dan via de bewegwijzerde paden door het bos fietsen. De eerste die op de camping aankomt, heeft gewonnen!

Camping Seignosse: onze tips voor een geslaagd verblijf

Vergeet niet om een balletje te slaan in de Golf de Seignosse, de golfbaan die in heel de Aquitaine bekendstaat om haar uitzonderlijk mooie kader!

Pik tijdens uw verblijf in Seignosse ook een surfwedstrijd mee, want de beste surfers ter wereld komen het hier tegen elkaar opnemen!

De Étang Noir is ongerepter en geheimzinniger dan zijn buur de Étang Blanc en zal iedereen die houdt van wandelen in de vrije natuur weten te bekoren!

Hebt u niet genoeg met de glijbanen van de camping? Zet dan maar koers naar Atlantic Park in Seignosse, het grootste waterpretpark van de Landes!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!