Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Laatste beschikbaarheden juli: -15%*! Meer weten?

Camping Seignosse

Uw camping in de buurt van Seignosse in de Landes ligt pal aan de oceaan. U kunt er dan ook de mooiste landschappen van de Atlantische kust bewonderen. Tussen het zeedennenbos en de witte zandduinen viert u in een volledig uitgeruste cottage of op een kampeerplaats met de hele familie vakantie midden in een uitzonderlijk natuurlijk kader.

Camping Seignosse: reserveer uw verblijf

Reserveer een plekje op de camping nabij Seignosse

Sluit de ogen en beeld u even in dat u te voet of op de fiets de slingerende weggetjes tussen de stranden en het bos volgt. Het zeebriesje op uw gezicht verraadt dat u straks de oceaan wacht … Op amper een paar minuten van uw Sandaya-camping in de Landes in de regio Nouvelle-Aquitaine beleeft u in de badplaats Seignosse samen met uw familie een onvergetelijke zomervakantie aan de kust. Als u even niet geniet van de golven van de Atlantische Oceaan kunt u op uw Sandaya-camping zowel in het laag- als in het hoogseizoen van het goede leven proeven. Een paar keer klikken en uw droomvakantie is geboekt: logeer midden in de natuur in een tent, caravan of camper op een van onze schaduwrijke kampeerplaatsen tussen de bomen, of huur in hartje zomer een volledig uitgeruste stacaravan. Midden in de natuur spelen de mooiste dagen zich natuurlijk af in de buitenlucht, in de zwembaden van het aquapark en op het multisportterrein, de petanquebanen en de beachvolleybalvelden. Terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuinen of in de gratis miniclubs, kunt u te voet of op de fiets de omgeving van de camping gaan verkennen en volledig tot rust komen.

Camping aan zee

Tijdens uw campingvakantie in de Landes, tussen de meren en de oceaan, kunt u met volle teugen genieten van het water, of u nu een voorliefde koestert voor het strand of voor de ongerepte vlakten tussen de duinen en het bos. De badplaats Seignosse is, net zoals het naburige Hossegor en Capbreton, een paradijs voor surfers. Uw campingvakantie is dan ook de uitgelezen kans om uw eerste stappen te zetten in de wereld van deze verkwikkende boardsport. Zonnebaders kunnen lekker luieren op de fijnzandstranden van Seignosse, terwijl de anderen met het hoofd vooruit de golven van de oceaan in duiken en gewapend met duikbril en snorkel de vele bontgekleurde vissen bewonderen. Langs de stranden zullen de minigolfterreinen, de ijsjesverkopers en de speeltuinen u laten wensen dat er nooit een einde kwam aan uw vakantie aan zee.

De vijvers van Seignosse

Een van de bijzonderheden van Seignosse is de adembenemende verscheidenheid aan landschappen. Laat de oceaanstranden even voor wat ze zijn, spring op uw fiets en zet langs de rand van het bos koers naar de oevers van de Étang Blanc. Tussen de zilverkleurige golven van het meer, dat zijn naam niet gestolen heeft, houdt de wereld even op te bestaan. U kunt er ook met de hele familie het water op in een kano of op een stand-up paddle. Terug aan land kunt u dan in de schaduw van de dennen een verkwikkende siësta houden of met de voeten in het water genieten van een picknick. Niet ver daarvandaan komt u in het Natuurreservaat l’Étang Noir opnieuw in een andere omgeving terecht. Beschermde diersoorten, een weelderige vegetatie, verdoken paadjes langs het water … Hier zullen de kinderen zich op slag ontdekkingsreizigers in een tropische jungle wanen.

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Seignosse, reserveer uw verblijf!

Soustons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Vielle Saint Girons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!