Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Laatste beschikbaarheden juli: -15%*! Meer weten?

Camping Vieux Boucau les Bains

Tussen de wilde duinen die de oceaan op de kust boetseert en de kalme stranden aan de oevers van het zeemeer ligt Vieux-Boucau, een toplocatie voor uw familievakantie aan de zuidelijke kust van de Landes.  De weidse natuur met stranden en pijnbomen maakt van het mooie Vieux-Boucau elke zomer een ware speeltuin. Ontdek deze wondermooie plek vanaf uw Sandaya-camping in de Landes en geef u over aan het avontuur!

Camping Vieux Boucau les Bains: reserveer uw verblijf

Reserveer een plekje op de camping nabij Vieux-Boucau

Op de camping nabij Vieux-Boucau aan de Atlantische kust beleeft u een buitengewone vakantie. Snuif de jodiumrijke lucht op terwijl u langsheen de zee en de langgerekte goudgele stranden van dit surfersparadijs wandelt en u begrijpt meteen waarom groot en klein zo dol is op deze plek. De stralende zon garandeert u een onvergetelijk verblijf op de Sandaya-camping tussen de oceaan en het bos, op slechts enkele minuten van de stranden van Vieux-Boucau. Op de camping wacht u het aquapark waar u niet alleen van lange middagen bij het buiten- of binnenzwembad geniet, maar ook heerlijk kunt relaxen op het zonneterras. U houdt van fietstochten? Spring dan op uw tweewieler en verken de Landes de Gascogne met zijn dennenbossen en meren, of volg de Vélodyssée-fietsroute langsheen de Atlantische kust. Heerlijk zo’n zonnig middagje fietsen aan zee!
Op de camping staat een groot natuurlijk speelveld tot uw beschikking aan de rand van het bos. U kunt er al uw geliefkoosde sporten beoefenen: tennis, beachvolley, petanque, aquagym … En uw kleine rakkers? Die zijn druk bezig en maken nieuwe vrienden in de gratis kinderclubs op de camping!

Camping aan zee

Houdt u van boardsporten, wandelen in de branding, zandkastelen bouwen en simpelweg zonnen op het strand, dan is de Atlantische kust helemaal uw ding. In Vieux-Boucau vormt de oceaan het decor voor alle vakantieavonturen die u hier met de hele familie beleeft. Wedden dat u nog vaak met heimwee aan deze heerlijke tijd zult terugdenken? Geniet dus met volle teugen van de eindeloze gouden stranden: organiseer een picknick met al het lekkers uit de Landes, leg een prachtige collectie schelpen aan of neem gewoon een frisse duik in het water! Probeer de golven te bedwingen met uw surfplank of maak de zeewind tot uw bondgenoot en sjees met een zeilwagen over het strand. ’s Avonds kunt u op het terras van uw stacaravan onder de pijnbomen lekker bijkomen en terugblikken op alweer een geslaagde vakantiedag!

Een dagje aan het zeemeer van Port d’Albret

Ver van de krachtige golfslag van de oceaan, tussen Vieux-Boucau en Soustons, belooft het zeemeer van Port d’Albret u een heel andere zwemervaring onder de zon van de Aquitaine. In deze rustige omgeving in de ongerepte natuur geniet u ook met volle teugen van de gezonde zeelucht terwijl u de 4 km rond het meer fietst of wandelt. Hou even halt bij het bewaakte strand waar u een prachtig uitzicht op deze uitgestrekte waterreserve hebt. Ook waterfietsen, bootje varen of windsurfen kan! Wie is het snelst bij het onbewoonde eilandje van Port d’Albret in het midden van het zeemeer? Dit pareltje van de natuur inspireert uw kroost ongetwijfeld om Robinson Crusoe te spelen!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Vieux Boucau les Bains, reserveer uw verblijf!

Soustons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Vielle Saint Girons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!