Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Vieux-Boucau-les-Bains

Vieux-Boucau-les-Bains, gelegen tussen de stranden, de oceaan, het dennenbos en het zeemeer, is een weergaloze vakantiebestemming. ’s Zomers verandert de prachtige badplaats van Vieux-Boucau in een heus speelterrein voor de hele familie. Neem er een kijkje tijdens uw campingvakantie bij Sandaya in de Landes en laat het avontuur beginnen!

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Vielle-Saint-Girons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Soustons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Vieux-Boucau-les-Bains, uw ideale vakantiebestemming!

Op slechts enkele minuten van Vieux-Boucau-les-Bains heet uw camping in de Landes u welkom te midden van de sublieme landschappen van de Atlantische kust. Klein en groot vindt zijn gading in Vieux-Boucau dat een heus paradijs is voor surfers, fietsers en liefhebbers van stranden en duinen!

Om optimaal te genieten van de charmante kusten van de Landes gaat er niets boven een campingverblijf dicht bij de natuur. Lekker basic in een tent of liever een comfortabele camping-ervaring in een moderne en ruime stacaravan? U beslist! En uiteraard kunt u onbeperkt genieten van de waterpret in het aquapark met verwarmd zwembad, gratis animatie het hele seizoen lang en sportactiviteiten voor klein en groot.

Bezoek Vieux-Boucau-les-Bains met de hele familie

In Vieux-Boucau vormt de oceaan het decor voor alle avonturen die u hier met uw familie beleeft. U vertrekt vast met koffers vol mooie herinneringen (al zal er ook wat zand tussen zitten). Een surfinitiatie, zandkastelen bouwen, een stand-up paddle-tocht, schelpjes rapen … elke dag staan er nieuwe, zomerse activiteiten op het programma.

Het zeemeer van Port d’Albret is de plek waar alle families dol op zijn. U moet er tijdens uw campingvakantie in Vieux-Boucau beslist een keer naartoe. Wat de kinderen er zo leuk vinden? Robinson Crusoë spelen op het eilandje in het midden van het meer! Op een waterfiets met glijbaan vaart u er zo naartoe!

Bezoek Vieux-Boucau-les-Bains met z'n tweetjes

Heerlijk toch, zo’n vakantie met zijn tweeën? Vooral wanneer u voor uw romantisch uitje een geprivilegieerd natuurkader hebt uitgezocht! Een vakantie in Vieux-Boucau heeft bovendien het effect van een heuse zuurstofkuur.

Ver van de stad voelt u zich als herboren door het rechtstreekse contact met de natuur terwijl u uw dagen doorbrengt met dolce far niente op het strand, fietsen door de bossen van de Landes en genieten van de lokale cultuur, van de feria’s tot de Baskische specialiteiten. Aan de Atlantische kust vergeet u al uw zorgen en komt u helemaal tot rust!

Camping Vieux-Boucau-les-Bains: onze tips voor een geslaagd verblijf

Iedereen op de fiets! Maak gebruik van onze fietsverhuurdienst en verken met de hele familie de Vélodyssée-route bij de oceaan!

Het centrale strand, het strand bij het zeemeer of dat van Les Sablères? Kies uw favoriete stekje uit en geniet van lange dagen aan het strand!

‘s Zomers zetten marktkramers 6 dagen op 7 hun stalletjes op in Vieux-Boucau. Kuier tussen de kraampjes en ontdekt tal van nieuwe aroma’s!

Soustons, Seignosse, Hossegor, Capbreton … Ook de buren van Vieux-Boucau weten u ongetwijfeld aangenaam te verrassen!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!