Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

COVID-19: update over uw verblijf Meer weten?

Camping Het eiland Losinj

Het eiland Losinj in het noordwesten van Kroatië is een van de parels in de baai van Kvarner. Op het zogenaamde 'eiland van de vitaliteit' is de lucht zuiver, het water kristalhelder … en uw vakantie zonder meer idyllisch! Kies voor een campingvakantie in Losinj en ervaar de rust van een supercomfortabel verblijf aan zee.

Camping Het eiland Losinj: reserveer uw verblijf

Het eiland Losinj, uw ideale vakantiebestemming!

De baai van Kvarner is minder bekend dan het vasteland van Kroatië maar de landschappen zijn er adembenemend mooi en bleven vooralsnog gevrijwaard van massatoerisme. Centraal in de baai ligt Losinj, een eiland met een weelderige vegetatie, medicinale planten en een uiterst gunstig klimaat. Samen bezorgden ze het eiland zijn faam: vakantie vieren in Losinj is gezond!

Vlak bij het turkooisblauwe water van de Adriatische Zee wacht uw volledig ingerichte stacaravan. Hebt u het zich comfortabel gemaakt? Dan kan de vakantie beginnen! Op naar het strand voor een van de talloze activiteiten: beachvolley bij het water, fietsen langsheen de kust, bootexcursies … Het landschap van dit eiland met zijn duizend-en-één tinten blauw gaat u nooit vervelen!

Bezoek het eiland Losinj met de hele familie

Losinj, slechts 75 km² groot en omgeven door kristalhelder water, is een echt fiets- en wandelparadijs. Zo’n 250 km aangelegde routes voeren u kriskras over het eiland dat naar mirte, aardbeibomen en citroenbomen geurt en heel wat schatten verbergt: geheime kreken, afgelegen stranden, weelderige dennenbossen … Een betoverende ervaring voor al uw zintuigen!

De rest van de tijd geniet u met de hele familie van heerlijke momenten op het water: een zeilcursus, stand-up paddle, een excursie met de boot … En al dat leuks begint op het strand vlak bij de camping!

Bezoek het eiland Losinj met z'n tweetjes

De beste manier om het eiland Losinj met uw geliefde te verkennen? Aan boord van een boot die u naar de mooiste plekjes voert: de stranden die u alleen maar via het water kunt bereiken! Maak van de gelegenheid gebruik om ook de andere pareltjes in de baai van Kvarner te ontdekken: Cres, Krk, Susak … Er staan u nog heel wat mooie verrassingen te wachten!

Wanneer de avond valt en uw boot in de haven van de camping aangemeerd ligt, is het tijd om bij het licht van de maan de Umpiljak-heuvel op te wandelen. Het uitzicht over Losinj en de hele archipel is er onovertroffen. Pure magie!

Camping Het eiland Losinj: onze tips voor een geslaagd verblijf

Hij is de ster van het eiland: de atleet Apoxyomenos. Bewonder zijn unieke standbeeld in het museum van Mali Losinj!

Wanneer u met uw boot uitvaart, ontmoet u onderweg misschien de laatste kolonie dolfijnen van de Adriatische Zee!

Wandel door de botanische tuin van Losinj en snuif de ongelooflijke parfums op die er hangen!

Duik in het groen en verken het bospark van Cikat in het zuidwesten van het eiland: een schitterende plek om te wandelen!

Camping Het eiland Losinj, reserveer uw verblijf!

Nieuw!
Mali Losinj | Het eiland Losinj
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!