Camping voor de Olympische Spelen van Parijs 2024 : reserveer uw verblijf

De Olympische Spelen van Parijs beleeft u vanaf een camping!

Na 100 jaar keert dit wereldwijde sportevenement terug naar Parijs: de laatste Parijse editie vond plaats in 1924! De organisatoren besloten het ook dit keer groots aan te pakken en kozen voor de wedstrijden de mooiste plekken van de Franse hoofdstad uit: van de Seine over het Stade de France, het Grand Palais, de Place de la Concorde en de Jardins du Trocadéro tot en met Versailles! 
Maar alles begint natuurlijk met de openingsceremonie, een grandioos klank- en lichtspel dat niemand wil missen. Het is een mooie gelegenheid om de culturele en artistieke rijkdom en diversiteit van Frankrijk in de kijker te zetten en tegelijk de universele waarden te belichten die de Olympische en Paralympische Spelen uitdragen: verbondenheid, vriendschap en fair play. Sport verenigt alle mensen!

Wanneer vinden de Olympische en Paralympische Spelen plaats? 
De Spelen vinden plaats van woensdag 24 juli tot zondag 11 augustus, hoofdzakelijk in Parijs. Op het programma staan 32 sporten verdeeld over 329 disciplines: van turnen over watersporten, racket- en gevechtssporten tot atletiek, het hoogtepunt van de Spelen. Precies deze grote diversiteit aan sporten maakt het gebeuren zo bijzonder voor de toeschouwers.

Waar verblijven tijdens de Olympische Spelen in Frankrijk? 
Aan accommodaties is natuurlijk geen gebrek in de Lichtstad, de grootste toeristische trekpleister ter wereld. Op minder dan een jaar vóór de Spelen zijn de klassieke accommodaties zoals hotels echter al volgeboekt. Maar geen paniek want u kunt ook terecht op … campings! Een camping is een erg interessant alternatief voor wie de Olympische Spelen wil bijwonen. De prijs-kwaliteitsverhouding is onklopbaar, allerlei diensten en prestaties zijn inbegrepen, en er is de ruime keuze aan accommodaties! 

Welke campings liggen het dichtst bij de sites van de Olympische Spelen?
Vanaf onze 4-sterrencamping Paris Maisons-Laffitte op de oevers van de Seine bent u met het openbaar vervoer in slechts 25 minuten op de Champs-Elysées: ideaal om snel en vlot naar de wedstrijden te gaan. De camping is open van april tot november 2024 en biedt een ruime keuze aan accommodaties, van klassieke cottages over gewone kampeerplaatsen tot en met hutten. Verder heeft deze camping een aquapark met zwembad en bubbelbad. Hij vinkt echt alle hokjes af op de checklist en is zonder meer de ideale camping voor de Olympische Spelen van Parijs 2024!

Kan ik een kampeerplaats reserveren voor mijn caravan of camper?
Dat kan inderdaad! Onze camping beschikt over kampeerplaatsen voor uw camper, caravan of tent. Sommige liggen zelfs op de oever van de Seine!

Onze tips en ideeën voor een schitterende campingvakantie

Kent u het devies van de Olympische Spelen? "Citius – Altius – Fortius", Latijn voor "sneller, hoger, sterker"!

Het voordeel van een campingverblijf tijdens de Olympische spelen? Nadat u de hele dag de prestaties van de atleten hebt bewonderd, kunt u heerlijk relaxen in het verwarmde zwembad want niet alleen de atleten hebben recht op ontspanning!

Woont u de wedstrijden bij samen met uw wederhelft, uw familie of enkele vrienden? U vindt sowieso de perfecte accommodatie op onze 4-sterrencamping in de regio Île-de-France!

Tussen de wedstrijden door brengt de RER-trein u naar de vele toeristische hotspots van de Lichtstad. Het zou zonde zijn om niet te profiteren van de ideale ligging van deze camping: in minder dan 30 minuten bent u met de RER-trein in Parijs!

Camping voor de Olympische Spelen van Parijs 2024, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Maisons-Laffitte | Île-de-France
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis