Maak gebruik van uw verblijf op camping Paris Maisons-Laffitte in de regio Île-de-France om een bezoek te brengen aan Montmorency, een charmante stad in de Val d’Oise op slechts enkele kilometers van de hoofdstad. Laat u net als Rousseau, Pissarro of Van Gogh betoveren door de pittoreske charme die in elk seizoen van dit stadje uitgaat.

Reserveer een plekje op de camping nabij Montmorency

In Maisons-Laffitte, een buitenwijk van Parijs, geniet u van een uitzonderlijke campingvakantie vlak bij de Lichtstad. Ver van de drukte, te midden van het groen van de regio Île-de-France, ontvangt uw 4-sterrencamping u op een boogscheut van de allermooiste Parijse voorsteden. Eén ervan is Montmorency, waar ooit feodale heersers de dienst uitmaakten en de sporen van het illustere verleden nog zichtbaar zijn. Uw Sandaya-camping Paris Maisons-Laffitte biedt u de kans om een heel bijzondere ‘vakantie in Parijs’ te beleven. Welke accommodatie verkiest u: een originele hut hoog tussen de bomen of liever een tent of stacaravan op de begane grond? De RER-trein brengt u op enkele minuten naar Parijs, maar tegelijk ontdekt u de groene long van de regio Île-de-France in een vakantiedorp dat helemaal op families afgestemd is. Zwemmen in de verwarmde zwembaden van het aquapark, fietsen in de schaduw van de dennenbomen of pret beleven in de gratis kinderclubs: groot en klein stelt hier zijn eigen activiteitenprogramma samen. Met familie of vrienden, een last-minutevakantie of een zorgvuldig voorbereid romantisch verrassingsweekend: camping Paris Maisons-Laffitte garandeert u een prachtig verblijf in de regio Île-de-France!

Camping tussen de rivier en het meer

Op slechts enkele minuten van uw camping Paris Maisons-Laffitte, die tussen twee armen van de Seine gelegen is, vindt u de prachtig bewaarde vallei van Montmorency die in het zuiden aan het meer van Enghien grenst. Het heldere water van dit 43 ha grote meer weet de hele familie vast te verleiden tot een initiatie in een van de vele watersporten die u er kunt beoefenen: roeien, zeilen, waterfietsen …  Op de oevers met prachtige herenhuizen en schitterende tuinen kunt u heerlijk wandelen, in de voetsporen van Jean-Jacques Rousseau, de beroemde inwoner van Montmorency die er zijn grootste werken schreef. U kunt overigens ook een kijkje nemen in zijn als museum ingerichte huis dat slechts enkele minuten verderop staat.

Domaniale bos van Montmorency

In Montmorency krijgt de Parijse ambiance een provinciaal tintje. Houdt u van de weidse natuur, dan moet u na uw bezoek aan de prachtige monumenten in het centrum beslist een flinke wandeling gaan maken in het bos van Montmorency. Lijn H van de Transilien-trein voert dromers en wandelaars uit heel Parijs aan die de rust van deze groene long komen opzoeken. De vele hectaren kastanjebomen verbergen enkele opmerkelijke sites die de bezoeker terugvoeren in de tijd. Wanneer u in het hart van het bos op het kasteel van La Chasse of de toren van Plumet stoot, waant u zich meteen in de tijd van de ridders!

Onze campings in de buurt

Maisons Laffitte | Île de France
Beschikbaar van ${ beginDate } tot ${ endDate }
Andere beschikbare datums van ${ beginDate } tot ${ endDate }
Reservering niet beschikbaar
Vanaf ${ price }€ voor ${ nights } nachten