Camping Montmorency

Maak vanaf uw camping in de regio Île-de-France een uitstapje naar Montmorency, een charmante stad in de Val-d’Oise op slechts enkele minuten van Parijs. Laat u net als Rousseau, Pissarro of Van Gogh betoveren door de pittoreske charme die in elk seizoen van dit stadje uitgaat!

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Maisons-Laffitte | Île-de-France
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Montmorency, uw ideale vakantiebestemming!

Parijs ontdekken en overnachten in het groen? Op uw Sandaya-camping kan het! Door zijn bevoorrechte ligging verblijft u op een boogscheut van de hoofdstad, waar u kennismaakt met de charme van de Parijse buitenwijken. Wat dacht u van een uitstapje naar Montmorency en zijn prachtige domaniale bos? Deze mooie Parijse voorstad nodigt u uit om in zijn illustere verleden rond te snuisteren.

Na een wandeling langsheen de Seine geniet u simpelweg van het mooie kader en de animatie die uw camping in de regio Île-de-France te bieden heeft: van de verwarmde zwem- en bubbelbaden tot sportvelden in de openlucht. Qua accommodaties is er voor elk wat wils: volledig ingerichte cottages voor wie het graag gezellig houdt, boomrijke kampeerplaatsen voor liefhebbers van authenticiteit, en hooggelegen hutten voor wie gesteld is op originaliteit. En dan fietsen we nu met zijn allen naar Montmorency!

Bezoek Montmorency met de hele familie

Zin in een flinke portie natuur tijdens uw Parijse vakantie? Wie houdt van schattenjachten, tochten door de weidse natuur en idyllische picknicks moet beslist naar het domaniale bos van Montmorency! Het is heerlijk om er met de familie een middag door te brengen, ver van de stad. Ontdek te voet, te paard of op de fiets het natuurerfgoed van de Val-d’Oise met her en der historische overblijfselen zoals het kasteel van La Chasse of de toren van Plumet. U waant zich meteen in de tijd van de ridders!

Hou vóór u terugkeert naar de camping halt bij het meer van Enghien, ten zuiden van Montmorency. Het heldere water van dit 43 ha grote meer is ideaal om te waterfietsen of een eindje te roeien!

Bezoek Montmorency met z'n tweetjes

Parijs is natuurlijk de stad van de liefde, maar ook de buitenwijken hebben voor verliefde stellen heel wat leuke verrassingen in petto. Zo moet u voor het enige kuuroord van de regio Île-de-France ten zuiden van Montmorency zijn. Wat dacht u van een thalasso-sessie? Heerlijk om weer op adem te komen na een rijk gevulde dag in de straten van de hoofdstad!

Maar ook Montmorency zelf is beslist de moeite waard. Ontdek de sporen van zijn rijke geschiedenis zoals de beroemde Collegiale-kerk en de prachtige villa’s van het einde van de 19e eeuw. Bezoek tot slot ook het als museum ingerichte huis waarin ooit Jean-Jacques Rousseau woonde, de beroemdste inwoner van Montmorency!

Camping Montmorency: onze tips voor een geslaagd verblijf

Kinderen vinden het enig om tijdens een bezoek aan de Collegiale-kerk van Montmorency met augmented reality terug te reizen in de tijd!

Een gokje wagen? Ontdek het casino van Enghien-les-Bains, de grootste speelzaal van Frankrijk!

Op enkele minuten van de camping opent het beroemdste van alle kastelen voor u zijn deuren: welkom in Versailles!

Geniet verder van de magie van uw familievakantie in Disneyland Parijs: de RER-trein brengt u er vanaf de camping rechtstreeks naartoe!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!