Onze nieuwste beschikbaarheid Meer weten?

Camping Saint-Germain-en-Laye

Op amper een paar minuten van ‘de mooiste stad ter wereld’ ontdekt u Saint-Germain-en-Laye, een van de meest gegeerde voorsteden van Parijs. Met zijn koninklijk paleis, zijn eeuwenoude bos en zijn talloze musea onderscheidt Saint-Germain zich van de Métropole du Grand Paris. Hier is het bijzonder aangenaam toeven. Wat zou u denken van een campingvakantie in deze buurt?

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Maisons-Laffitte | Île-de-France
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Saint-Germain-en-Laye, uw ideale vakantiebestemming!

Een plattelandsvakantie in Parijs? Dat kan alleen met Sandaya! Vlak bij Saint-Germain-en-Laye belooft uw standingvolle camping u een vakantie in het groen, tussen de armen van de Seine, een domaniaal bos en een koninklijk kasteel. De RER-trein brengt u bovendien op slechts enkele minuten naar het hart van de lichtstad!

Op de camping heerst een zalige rust: zwemmen in de verwarmde zwembaden, gratis animatie, sport in de openlucht, vissen in de Seine … En natuurlijk kunt u ook uitstapjes maken om de talloze schatten van Parijs te ontdekken! Aan welke accommodatie had u gedacht? Een volledig ingerichte cottage, een hooggelegen hut, een tent of een camper: iedereen kan rekenen op een knus nestje! Viert u vakantie met een uitgebreid reisgezelschap? Ontdek onze ruime en volledig ingerichte cottages Friends die plaats bieden aan wel 10 vakantiegangers!

Bezoek Saint-Germain-en-Laye met de hele familie

Profiteer van uw campingverblijf in Saint-Germain om zijn uitgestrekt domaniaal bos te ontdekken, het 2de grootste van de Yvelines. Dit voormalige jachtgebied van de Franse koningen grenst in het zuiden aan het domein van het beroemde kasteel van Saint-Germain: een ideale plek voor een picknick met de hele familie! ’s Zomers is deze koele, groene oase in de rand van Parijs erg in trek bij fietsers: maar liefst 18 km aan fietspaden voeren door het prachtige bos. Iedereen op de fiets dus!

’s Avonds keert u terug naar uw vakantieaccommodatie, zodat u na een verkwikkende nachtrust klaar bent om de volgende dag Parijs te veroveren!

Bezoek Saint-Germain-en-Laye met z'n tweetjes

Een romantisch weekendje Parijs? een briljant idee! En wij kunnen u precies vertellen waar u zijn moet! Klaar om hand in hand langsheen de Seine te kuieren?

Neem op het Île de Chatou de ‘Impressionistenroute’ en treed in de voetsporen van de beroemdste schilders. Vier makkelijke wandelingen leiden u door het landschap dat Renoir, Monet, Pissarro en Sisley inspireerde. Een heerlijke ontdekkingstocht waarvoor u ’s zomers het best het gouden uur afwacht wanneer de zon haar mooiste licht verspreidt!

Camping Saint-Germain-en-Laye: onze tips voor een geslaagd verblijf

Twee bezoeken in één: maak kennis met het koninklijk kasteel van Saint-Germain dat het ongelooflijk nationaal Archeologisch Museum huisvest!

Strijk na uw bezoek neer op het grote terras dat Le Nôtre ontwierp en geniet van het uitzicht over de hele Seinevallei!

U houdt van muziek? Op dan naar het stadscentrum waar het geboortehuis-museum van Claude Debussy wacht!

Waarom bekijkt u de dingen niet eens vanuit een ander perspectief? Maak een heerlijke cruise op de Seine en bewonder Saint-Germain vanaf het water!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!