Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Verblijf 2020: grijp uw kans vóór 31/12! Meer weten?

Camping Saint-Germain-en-Laye

Op amper een paar minuten van ‘de mooiste stad ter wereld’ ontdekt u Saint-Germain-en-Laye, een van de meest gegeerde voorsteden van Parijs. Met zijn koninklijk paleis, zijn eeuwenoude bos en zijn talloze musea onderscheidt Saint-Germain zich van de Métropole du Grand Paris. Hier is het bijzonder aangenaam toeven. Vanaf uw Sandaya-camping Paris Maisons-Laffitte, halverwege tussen Parijs en Saint-Germain-en-Laye, kunt u een historische wandeling maken naar het hart van deze karaktervolle stad.

Camping Saint-Germain-en-Laye: reserveer uw verblijf

Reserveer een plekje op de camping in Saint-Germain-en-Laye

In een hooggelegen hut tussen de bomen, een volledig uitgeruste, comfortabele stacaravan, of een tent op een van onze kampeerterreinen langs de oevers van de Seine … U kiest zelf het decor van uw droomvakantie in Parijs. Op Sandaya-camping Paris Maisons-Laffitte, (her)ontdekt u het groene Île-de-France. U bent er op een steenworp van de oude koninklijke verblijven en van de grootste groene zones van het Île-de-France. Tussen het domaniale bos dat zowat 3500 hectare bestrijkt, het Domaine de Marly, het kasteel van Monte-Cristo en de route van de impressionisten langs de Seine, vindt u de talloze groene pareltjes van Saint-Germain. Ze vormen meteen ook een mooi voorproefje op de charmes van de Lichtstad. U kunt ze allemaal ontdekken met Maisons-Laffitte als uitvalsbasis. De camping beschikt bovendien over een aquapark voor de hele familie. Onder de zomerse zon is het heerlijk ontspannen in het grote verwarmde zwembad met zijn turkooizen schijn. Of ontdek de geneugten van de balneotherapie in de spa in de openlucht, laat de avonturier in u de vrije teugel in de Aqua Jump met zijn waterstralen, of geniet van een verkwikkende siësta op het zonneterras langs de baden. Overdag valt er voor de kleintjes altijd wel wat te beleven in de gratis kinderclubs. En daarna is het tijd om gezellig te tafelen in het restaurant van de camping.

Camping langs de Seine

Vier deze zomer vakantie tussen twee armen van de Seine op camping Paris Maisons-Laffitte. Op het kleine eiland van de gemeente is het genieten van een prachtig natuurlijk kader in de Parijse regio. U bevindt er zich op amper een paar minuutjes lopen van het enorme bos van Saint-Germain-en-Laye en van het Île-de-France van de impressionisten. Langs de Seine kunt u samen met uw familie een wandelingetje maken, ver weg van de drukte van de stad, en volop genieten van een uitzonderlijk panorama waarin groen en blauw de toon zetten. En wie weet, tijdens uw wandeling langs de Seine ziet u misschien wel zwanen en wilde eenden die hier ook de rust van het water komen opzoeken. Werpt u weleens graag een hengel uit? Koop uw visvergunning op uw camping in de Parijse regio en geniet van een middagje in de zon op de oevers van de rivier.

Het domaniale bos van Saint-Germain-en-Laye

Tijdens uw campingvakantie in Parijs kunt u het grote domaniale bos van Saint-Germain-en-Laye ontdekken, het op één na grootste bos van het departement Yvelines. In de zomer vormt het bos een heuse koele oase in de rand van Parijs. En dankzij de 18 km aan fietspaden kunt u volop genieten van zijn grootsheid. Spring in het zadel en maak een fietstocht in de schaduw van de eeuwenoude eiken, de beuken en de grove dennen die het bos laten baden in hun zachte, bedwelmende geur. Ooit was het een jachtdomein van de Franse koningen. Getuige daarvan het bekende kasteel van Saint-Germain in het zuiden, het ideale plekje om samen met uw familie te picknicken. ’s Avonds kunt u metrolijn RER A terug naar uw bungalow nemen. Na een verkwikkende nachtrust kunt u dan het centrum van Parijs of het kasteel van Versailles bezoeken.

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Saint-Germain-en-Laye, reserveer uw verblijf!

Maisons-Laffitte | Île-de-France
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!