Camping Poissy: reserveer uw verblijf

Reserveer een plekje op de camping nabij Poissy

Waarom kiest u deze zomer niet voor een Sandaya-camping in de regio Île-de-France? Reserveer een vakantieaccommodatie vlak bij Parijs en verblijf in een tent, een cottage of een originele hut tussen twee armen van de Seine. Aan de andere kant van het bos van Saint-Germain wacht het mooie Poissy met zijn vele bezienswaardigheden. Geniet met de kids van een portie frisse lucht in het park van het kasteel van Villiers of bewonder de verbluffende stijl van de Collégiale Notre-Dame, een prachtige kerk op een boogscheut van het Speelgoedmuseum. Na uw bezoek aan Poissy is het heerlijk thuiskomen op uw familiecamping waar u van de rust geniet en met de hele familie aan tal van activiteiten deelneemt. Wat dacht u van een ontspannende zwempartij in de verwarmde zwembaden van het aquapark? Of liever een tennis-, petanque- of badmintontoernooi op de sportvelden in de openlucht? Terwijl de jongste campinggasten zich op de speelweide, op het springkasteel of in de gratis kinderclubs uitleven, maakt u een fietstocht langs de Seine: de ideale setting om een lekkere picknick te organiseren of een paar uur te vissen. ’s Avonds volgt een gezellig dinertje bij uw tent of op het terras van uw stacaravan. Wedden dat een campingvakantie in Parijse stijl u uitstekend bevalt?

Camping op de oever van de Seine

Uw Sandaya-camping nabij Parijs met rechtstreekse toegang tot de oever van de Seine ligt in een geprivilegieerde omgeving die vakantiegangers uitermate bevalt. In de geschiedenis van Poissy speelde de Seine altijd al een prominente rol. Op de oude brug van de stad kunt u zich makkelijk de molens voorstellen die hier over het water uitkeken toen Poissy nog een gerenommeerde vissershaven was. De prachtige omgeving bij het water zet echt aan tot dagdromen. Het verleidelijke landschap van Poissy op de oever van de Seine is dan ook ideaal voor een wandeling of joggingsessie met de hele familie!

Familie-uitje in het Meissonier-park

Hebt u Parijs en zijn prachtige gebouwen bezocht, dan bent u op de terugweg naar uw Sandaya-camping vast toe aan een pauze in het groen. Het Meissonier-park in Poissy is in dat geval de aangewezen plek. Deze 10 ha grote Engelse tuin was ooit het park van het koninklijk klooster. Met zijn opmerkelijke bomen, kleurrijke rozentuin en fraaie waterpartij is het park een zalige plek om met de hele familie te gaan wandelen wanneer de zon op haar hoogste punt staat. In het hoogseizoen kunnen kinderen er zelfs een ritje op een ezel maken. Niet alledaags! Maar er is nog veel meer. Breng ook een bezoek aan het natuurgebied ‘Parc du Peuple de l’Herbe’ of ontdek de sport- en spelactiviteiten van het recreatiedomein ‘L’île aux Loisirs’ in Cergy-Pontoise.

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Poissy, reserveer uw verblijf!

Maisons-Laffitte | Île-de-France
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!