Onze nieuwste beschikbaarheid Meer weten?

Camping Poissy

Doorkruis te voet, op de fiets of met de trein het uitgestrekte bos van Saint-Germain-en-Laye tussen Poissy en uw Sandaya-camping in de regio Île-de-France. Hebt u de vele bezienswaardigheden in de hoofdstad bezocht, ontdek dan de charme van Poissy met zijn heerlijke landschappen op de oever van de Seine. Reserveer alvast een plekje op uw 4- of 5-sterrencamping en geniet met volle teugen van het Parijse … platteland!

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Maisons-Laffitte | Île-de-France
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Poissy, uw ideale vakantiebestemming!

Zin om deze zomer de regio Île-de-France te verkennen tijdens uw campingvakantie bij Sandaya? Huur een accommodatie vlak bij Parijs en slaap in een tent, een cottage of een originele boomhut tussen twee armen van de Seine! Aan de andere kant van het bos van Saint-Germain wacht Poissy. Neem de kinderen mee om lekker buiten te spelen in het park van het kasteel van Villiers of bewonder de verbazingwekkende stijl van de Notre Dame-kapittelkerk op een boogscheut van het Speelgoedmuseum.

Na een rijk gevulde dag in Poissy is het heerlijk thuiskomen op uw familiecamping. U kunt er zalig relaxen of deelnemen aan tal van activiteiten voor de hele familie. Begin de dag met een ontspannende zwempartij in de verwarmde zwembaden van het aquapark en sla daarna een balletje op de tennisbaan of speel een partijtje petanque of badminton op de sportvelden in de openlucht!

Bezoek Poissy met de hele familie

Op een mooie zomerdag begint u uw bezoek aan Poissy het best met een wandeling door het Meissonier-park. Deze voormalige tuin van het koninklijk klooster is aangelegd in ‘Engelse stijl’ en beslaat maar liefst 10 hectare. Ideaal voor een uitstapje met de hele familie! Het is er heerlijk wandelen rond de vijver of in de rozentuin. In het hoogseizoen wacht uw kroost nog een verrassing: een ritje op een ezel!

Voor u terugkeert naar uw Sandaya-camping moet u beslist nog een kijkje nemen in het Speelgoedmuseum. Het is ondergebracht in de voormalige koninklijke priorij van Saint-Louis die als historisch monument beschermd is. U ontdekt er hoe speelgoed en spelletjes sinds de oudheid evolueerden: een boeiende reis door de tijd voor groot en klein!

Bezoek Poissy met z'n tweetjes

Toe aan een rustig uitstapje met uw geliefde? Kalmte en rust kunt u altijd vinden op de oevers van de Seine in Poissy. U ontdekt er de resten van de oude brug van Poissy die ooit bijna 400 m lang was. Het kost weinig moeite om u de molens voor te stellen die hier over de stroom uitkeken, lang geleden toen Poissy nog een gerenommeerde vissershaven was.

Zin om het water op te gaan? Tijdens een riviercruise ontdekt u Poissy vanaf de Seine. Op deze oevers streken ooit de grootste impressionistische schilders neer. Ideaal om de dag romantisch te besluiten!

Camping Poissy: onze tips voor een geslaagd verblijf

Neem de tijd om de verrassende Notre Dame-kapittelkerk van Poissy te bezoeken: indrukwekkend, zowel binnen als buiten!

Waan u even prinsen en prinsessen op het kasteel van Villiers: de kinderen kunnen er ook de kinderboerderij bij de ingang bezoeken!

Houdt u van architectuur, bezoek dan met de hele familie Villa Savoye, een meesterwerk van Le Corbusier dat door de Unesco beschermd is!

Zin om lekker te niksen? Kom tot rust in het ‘Parc du Peuple de l’Herbe’, het grootste natuurgebied van de Yvelines!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!