Camping Désert des Agriates, reserveer uw verblijf!

Venzolasca | Corsica
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

De Agriates-woestijn, uw ideale vakantiebestemming!

De Agriates-woestijn strekt zich uit van Saint-Florent tot Ostriconi en kan zo op een ansicht. Behalve de naam heeft dit 15.000 ha grote gebied met zijn weelderige fauna en flora echter niets met een woestijn van doen. De 35 km lange kuststrook ligt bovendien bezaaid met idyllische stranden en wandelroutes tussen de zee en het maquis. Zodra u dit paradijsje ontdekt, weet u dat Corsica niet voor niets het eiland van de schoonheid wordt genoemd. 

Vlak bij deze parel ligt uw Sandaya-vakantiedorp waar aan alles gedacht is om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen: een mooi aquapark met glijbanen en reflecterend speelbad, de Middellandse Zee even verderop, accommodaties met alle comfort en, niet te vergeten, gratis kinderclubs en een heerlijk restaurant. Dat wordt royaal genieten op vakantie!

Bezoek de Agriates-woestijn met de hele familie

Wandelschoenen, zonnehoedje en drinkfles klaar? Dan kunt u met uw hele familie een prachtige wandeling gaan maken over het douanierspad! Deze beroemde route tussen Centuri en Macinaggio is 35 km lang en loopt langs paradijselijke stranden en verbluffende natuurlandschappen. Uw kleine stappertjes kijken vast hun ogen uit … net als u zelf! 

Om bij te komen gaat er natuurlijk niets boven een zwempartij in het aquapark van uw vakantiedorp. De kids zoeven van de glijbanen terwijl de ouders een ligstoel uitkiezen om lekker te relaxen. Ideaal tot besluit van een memorabel dagje uit met de familie in de Haute-Corse … En zo bent u er de volgende dag weer helemaal klaar voor!

Bezoek de Agriates-woestijn met z'n tweetjes

In de Haute-Corse en vooral ter hoogte van de Agriates-woestijn bevinden zich enkele van de mooiste stranden van de archipel. De stranden van Saleccia, Fiume Santu en Lotu zijn bijvoorbeeld ideaal voor een romantisch uitje met uw geliefde. Het kristalheldere water van de Middellandse Zee, het fijne zand, de zon en uw wederhelft: samen zijn ze goed voor vele uren romantiek made in Corsica!

Houdt u van buitenactiviteiten? Neem uw geliefde mee naar de Agriates-woestijn voor een dagexcursie in een 4x4! Het is zonder enige twijfel een van de beste manieren om deze schitterende plek te verkennen en het gevarieerde landschap op uw eigen ritme te bewonderen. Gun uzelf bovendien een welverdiende pauze en geniet van een frisse duik. Zo beleeft u dubbel zoveel plezier aan uw uitje!

Camping Désert des Agriates: onze tips voor een geslaagd verblijf

Boek een minicruise van 2 uur vanuit de haven van Saint-Florent, zodat u de Corsicaanse kust vanaf de zee kunt bewonderen. Vergeet trouwens uw zwempak niet: een zwempartij is inbegrepen!

U houdt van sensationele ervaringen? Zoek dan hogere sferen op en vlieg in een ULM over Corsica: een unieke belevenis die u niet mag missen!

Profiteer van de nabijheid van Patrimonio om de wijngaarden te bezoeken die sinds de oudheid bekend zijn en proef de voortreffelijke wijnen … maar geniet met mate!

Muziekliefhebbers van elke leeftijd worden verwacht op het Porto Latino-festival in Saint-Florent dat hulde brengt aan de latin muziek: u wordt er verwacht in een feestelijke en gezellige sfeer!