Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Furiani

Op vakantie wilt u zich ontspannen en op adem komen? Dan gaat er niets boven het binnenland van Bastia! De rust van de typische dorpen, de pracht van de ongerepte natuur … U voelt zich er haast alleen op de wereld, terwijl de gezellige stadsdrukte toch niet zo ver af is. Zo geniet u van het beste van twee werelden. Een droom, toch? En dit paradijsje heeft een naam: Furiani. Zijn uw koffers haast gepakt?

Campings in de buurt

Venzolasca | Corsica
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Furiani, uw ideale vakantiebestemming!

Furiani, halfweg tussen Bastia en het meer van Biguglia, heeft meer dan één troef in huis. Dit middeleeuwse dorp dat tussen de zee en de bergen ingeklemd ligt, biedt een subliem uitzicht over het eiland Elba en de Tyrreense Zee. Furiani ligt aan de kust maar het oude centrum werd hoog op de rotsen gebouwd en telt historische monumenten die een bezoek meer dan waard zijn. Erfgoed, natuur en strand: Furiani is de perfecte samenvatting van alles wat het eiland van de schoonheid te bieden heeft! 

Van de relaxte Corsicaanse sfeer geniet u ook in uw Sandaya-vakantiedorp. Hoe kan het ook anders met een bevoorrechte ligging bij de zee om lekker te zonnebaden, een mooi aquapark om te relaxen en een stacaravan met echt alle comfort om met familie of vrienden heerlijke momenten door te brengen? 

Bezoek Furiani met de hele familie

Uw kleine campinggenoten staan te popelen van ongeduld wanneer ze horen welke leuke activiteiten u allemaal voor hen in petto hebt! De dag begint met een ritje te paard langs de zee, gevolgd door een bezoek aan het ecomuseum Le Fortin en het meer van Biguglia waar talloze vogelsoorten hun toevlucht zoeken. 

Na een welverdiende siësta in uw gezellige stacaravan gaat het richting Bastia voor het vieruurtje. Een ambachtelijk ijsje op de Place Saint-Nicolas wordt de verrukkelijke afsluiter van een prachtige dag met uw familie die de kinderen nooit meer vergeten.

Bezoek Furiani met z'n tweetjes

Stel uw eigen activiteitenprogramma samen voor een vakantie met zijn tweetjes. De mogelijkheden zijn (haast) eindeloos. Voor de liefhebbers van dolce far niente zijn er stranden zat. Van het strand van Furiani over dat van Banda-Bianca tot dat van La Marana: meer dan genoeg om urenlang te relaxen onder de stralende zon!

Verliefde stellen met een onvoorwaardelijke liefde voor bier worden op hun wenken bediend in brouwerij Pietra in het centrum van het dorp. Er wordt een ruim assortiment aan ambachtelijke bieren gebrouwen op basis van Corsicaanse producten zoals kastanjemeel. Blond, wit, bio of glutenvrij: alle bierkenners – of zythologen met een chic woord – vinden hier hun gading! 

Camping Furiani: onze tips voor een geslaagd verblijf

Zin in een uitje met de familie of met uw wederhelft? Verlaat de platgetreden paden en verken het eiland van de schoonheid in een 4x4!

Corsica is een paradijs op aarde … ook onder water: zorg voor maskers en zuurstofflessen en ontdek tijdens een duiksessie zelf de buitengewone mariene fauna!

Een verkoelende sportactiviteit voor de hele familie? Boek een raftingtrip op de wildwaterrivieren van Corsica: een sensationele ervaring waar u bakken plezier aan beleeft!

Mis in geen geval een proeverij van de gereputeerde Patrimonio-wijnen en geniet in een betoverend kader van deze verrukkelijke creaties: het wordt een ervaring om nooit meer te vergeten!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!