Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Barbaggio

Vlieg naar het eiland van de schoonheid waar uw vakantie onder het allerbeste gesternte van start gaat. Hoe kan het ook anders met een zonnig klimaat, een buitengewone natuur, een rijk erfgoed en stranden die zo op een ansicht kunnen? Vanuit uw uitvalsbasis Barbaggio verkent u het eiland tot in de kleinste hoekjes, op de fiets of te voet, op het land of vanaf de zee. Klaar voor uw Corsicaanse vakantie?

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Venzolasca | Corsica
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Barbaggio, uw ideale vakantiebestemming!

Barbaggio, tussen Saint-Florent in het westen en Bastia in het oosten, biedt u het allerbeste van Corsica: een aparte levenskunst, authenticiteit, cultureel erfgoed en adembenemende landschappen. Houdt u van trektochten, verkiest u dolce far niente of bent u dol op oude stenen? In Barbaggio en omgeving vindt u sowieso uw gading! 

Uw vakantie onder de Corsicaanse zon, te midden van de ongerepte natuur, begint pas echt bij Sandaya. Onze camping aan de kust verwent u met een hoogstaand diensten- en infrastructuuraanbod: gratis kinderclubs, aquapark met speeltuigen en een uitgebreid animatieprogramma, zowel overdag als ‘s avonds. Een toprecept voor een geslaagde vakantie met uw familie, onder vrienden of met uw geliefde, toch?

Bezoek Barbaggio met de hele familie

Hebt u een stevig ontbijt achter de kiezen? Trek dan uw wandelschoenen aan en pak uw rugzak in: het is tijd om met de hele familie de omgeving te verkennen! Het goede nieuws is dat er voor elke leeftijd geschikte activiteiten te vinden zijn. Er is ook voor elk wat wils! Begin met een bezoek aan Bastia aan boord van het treintje: groot en klein heeft er schik in! 

Nog een uitje dat op het enthousiasme van uw kleine campinggenoten kan rekenen: een bezoek aan Corsica Zoo waar naast exotische dieren zoals kangoeroes en lama’s ook lokale soorten te vinden zijn. Uw oogappels vinden het enig! Heeft het kroost daarna nóg energie te veel? Op dan naar het aquapark en de gratis kinderclubs van Sandaya voor een perfecte afsluiter van de dag!

Bezoek Barbaggio met z'n tweetjes

U hebt nog nooit zo genoten van een bezoek aan de Haute-Corse met uw wederhelft! Hand in hand ontdekt u op talloze uitstapjes de vele facetten van het noordelijke deel van het eiland van de schoonheid. Om de wilde, ongerepte natuur te verkennen, wandelt u over het douanierspad dat tussen het rotsachtige landschap en de turkooisblauwe zee loopt. 

Bent u op zoek naar het ‘Corsica van de ansichtkaarten’, dan raden we u een wandeling op het strand van Arinella aan. Loop door de branding en geniet van een tijdloos, romantisch moment bij het geluid van de ruisende golven. En de kers op de taart: een romantisch bezoek aan de wijngaarden van Patrimonio.

Camping Barbaggio: onze tips voor een geslaagd verblijf

Fiadone (Corsicaanse cheesecake), fijne vleeswaren, brocciu-kaas, kastanjes en hazelnoten: ontdek op uw excursies de delicatessen van het eiland van de schoonheid. Het water loopt u in de mond!

Op de top van de Col de Teghime hebt u een weids uitzicht over de golf van Saint-Florent aan de ene kant en de Tyrreense Zee aan de andere kant: een niet te missen excursie met uw familie of met uw geliefde!

Breng met de hele familie een bezoek aan het meer van Biguglia: een schitterend natuurreservaat waar heel wat watervogels thuis zijn!

Ontdek Corsica ook vanaf de zee: een boottocht langs de kust, duiken, windsurfen … Stuk voor stuk sensationele ervaringen!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!